Η Nova στον ρυθμό του Mundial!

Μία μεγάλη γιορτή στήθηκε στη Nova με αφορμή το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου της Ρωσίας! Η εκπομπή «Live Now Mundial - Fan Zone», άφησε το στίγμα της καθ' όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης και αποτέλεσε ένα ιδανικό όχημα για τον χορηγό που εξασφάλισε πλήθος παροχών σε TV και Internet.

Μία μεγάλη γιορτή στήθηκε στη Nova με αφορμή το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου της Ρωσίας! Η εκπομπή «Live Now Mundial – Fan Zone», άφησε το στίγμα της καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης και αποτέλεσε ένα ιδανικό όχημα για τον χορηγό που εξασφάλισε πλήθος παροχών σε TV και Internet.

Πιο αναλυτικά, κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, προβλήθηκαν 71 LIVE ημίωρες εκπομπές στο κανάλι Novasports24HD και στο site Novasports.gr μέσω Web TV, Facebook και YouTube, με την καινοτομία της παράλληλης μετάδοσης σε όλα τα μέσα. Το αποτέλεσμα ήταν η ταυτόχρονη ενεργοποίηση των διαφορετικών κοινών που διατηρούν οι οντότητες Novasports σε όλο το φάσμα της παρουσίας τους. 

Όλοι οι δημοσιογράφοι των αθλητικών καναλιών της Nova πέρασαν από το studio της Nova στην Κάντζα με σχόλια, στατιστικά στοιχεία και όλα τα τελευταία νέα των ομάδων. Μέσω του Novasports.gr σε Web TV, Facebook & YouTube υπήρχε συνεχής επικοινωνία από το πρωί έως αργά το βράδυ μετά το τέλος των αγώνων, σχολιάζοντας, συζητώντας και προβλέποντας αποτελέσματα και επόμενες κινήσεις των ομάδων. 

Άλλωστε τα κύρια χαρακτηριστικά της εκπομπής ήταν η ενημέρωση, η ψυχαγωγία αλλά και η άμεση επαφή με το κοινό, που δήλωνε την παρουσία του στα social media με τις δικές του προβλέψεις για την έκβαση των αγώνων. Μάλιστα η ανταπόκριση του κοινού ήταν ιδιαίτερα μεγάλη αφού έγιναν περισσότερα από 48.300 engagements (comments, likes, shares) στα social media, ο χρόνος θέασης ξεπέρασε τα 590.000 λεπτά ενώ 2.309 ήταν τα λεπτά μεταδόσεων ανά μέσο.

Κάνετε Follow τα Social Media των υπηρεσιών Nova Media σε www.novamedia.gr/Slideshare και www.novamedia.gr/Linkedin
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.novamedia.gr/mundial


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.