Στους “16” του World Cup η Ελλάδα!

Την πρόκριση της στη νοκ άουτ φάση στο 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο Mini Soccer πανηγυρίζει η ελληνική ομάδα. Το συγκρότημα του Αντρέα Ντράνοβα επικράτησε με σκορ 4-3 της Τουρκίας και εξασφάλισε μία θέση στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην "καρδιά" της Λισαβόνας, στην πλατεία "Πράσα Ντο Κομέρσιο".

Την πρόκριση της στη νοκ άουτ φάση στο 1ο Παγκόσμιο Κύπελλο Mini Soccer πανηγυρίζει η ελληνική ομάδα. Το συγκρότημα του Αντρέα Ντράνοβα επικράτησε με σκορ 4-3 της Τουρκίας και εξασφάλισε μία θέση στη νοκ άουτ φάση της διοργάνωσης που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στην “καρδιά” της Λισαβόνας, στην πλατεία “Πράσα Ντο Κομέρσιο”.

Η ελληνική ομάδα έδειξε για άλλη μία φορά μεγάλη ικανότητα στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού, σκόραρε συνολικά 10 φορές σε 3 παιχνίδια, αλλά έδειξε έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης στην ανασταλτική της λειτουργία, με αποτέλεσμα να δεχτεί “φτηνά” γκολ που έκαναν τελικά πιο δύσκολη απ΄ότι έπρεπε την πρόκριση.

Ο Τζανέτος άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό, αλλά οι Τούρκοι ισοφάρισαν με τον Ακντάγκ τρία λεπτά αργότερα. Με το τρίτου γκολ στην διοργάνωση στο 18΄ο Τζανέτος έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ την ελληνική ομάδα, για να ισοφαρίσει εκ νέου ο Γκιουνέι στο 28ο λπτό. 

Όπως και στο προηγούμενο ματς με την Παραγουάη τα γκολ έπεσαν βροχή στη συνέχεια. Μέσα σε ένα τετράλεπτο, επιτεύχθησαν τρία τέρματα. 3-2 από τον Λευκαρίτη στο 31΄, 3-3 από τον Ερίς στο 32΄ και το τελικό 4-3 ήρθε ένα λεπτό αργότερα με το πρω΄το τέρμα με την φανέλα της ελληνικής ομάδας, από τον Φούσκα. Επόμενος αντίπαλος για την Ελλάδα, την Παρασκευή , θα είναι πιθανότατα η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρωσία.

ΕΛΛΑΔΑ: Ζάχος, Καραβίδας, Γιώτης, Τζελόσι, Τζανέτος, Θανασάι, Φούσκας, Κριτσοτάκης, Του΄σα, Λευκαρίτης,Ξανθός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.