Βενγκέρ: «Θέλω να δουλέψω στο Μουντιάλ»

Ο Αρσέν Βενγκέρ...τρώγεται για την επιστροφή στους πάγκους και εξέφρασε την επιθυμία να δουλέψει σε κάποια Εθνική ομάδα εν' όψει του Μουντιάλ 2022.

Ο Αρσέν Βενγκέρ…τρώγεται για την επιστροφή στους πάγκους και εξέφρασε την επιθυμία να δουλέψει σε κάποια Εθνική ομάδα εν’ όψει του Μουντιάλ 2022.

Ο Γάλλος τεχνικός, δεν έχει εργαστεί από τον Μάιο του 2018, όταν έφυγε από την Άρσεναλ μετά από 22 χρόνια.

Μεταξύ άλλων το τελευταίο διάστημα εργάζεται ως σχολιαστής στο BeIN Sports του Κατάρ, χώρα που διοργανώνει το επόμενο Μουντιάλ, στο οποίο ο Βενγκέρ ελπίζει να είναι παρών ως ενεργός προπονητής.

«Θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου να δουλεύει για μία Εθνική ομάδα. Θα έχει περάσει αρκετός χρόνος από την τελευταία μου δουλειά και δεν θα ήμουν αρνητικός σε ένα τέτοιο σενάριο. Θα είναι ενδιαφέρον, γιατί  πολλές χώρες έχουν δείξει ποιότητα, ειδικά το Κατάρ, που πρόσφατα κέρδισε το Ασιατικό Κύπελλο. Πάντα ήθελα να πάω σε τελική φάση Μουντιάλ γιατί είναι η δουλειά του προπονητή να βρίσκεται εκεί που παίζουν οι κορυφαίοι παίκτες. Ελπίζω ότι θα με δείτε στο Κατάρ σε τρία χρόνια. Έχω απορρίψει κάποιες προτάσεις γιατί δεν ένιωθα έτοιμος για την επιστροφή, αλλά σίγουρα θα με ξαναδείτε στους πάγκους, δεν ξέρω όμως πότε ακριβώς», είπε ο 69χρονος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.