Τρίτη θέση και βλέπουμε

Ονδούρα και Ισημερινός ήταν οι δύο χαμένοι της πρώτης αγωνιστικής στον πέμπτο όμιλο του Μουντιάλ, με τη μεταξύ τους μάχη στην Κουριτίμπα (01:00, ΝΕΡΙΤ), να δίνει προβάδισμα για την τρίτη και θέση και από εκεί και πέρα... βλέπουμε!

Ονδούρα και Ισημερινός ήταν οι δύο χαμένοι της πρώτης αγωνιστικής στον πέμπτο όμιλο του Μουντιάλ, με τη μεταξύ τους μάχη στην Κουριτίμπα (01:00, ΝΕΡΙΤ), να δίνει προβάδισμα για την τρίτη και θέση και από εκεί και πέρα… βλέπουμε!

Η Ονδούρα δεν μπόρεσε να φανεί ανταγωνιστική κόντρα στη Γαλλία (0-3) και έδειξε πως αποτελεί την πιο αδύναμη ομάδα του γκρουπ. Πάντως η αποβολή του Παλάσιος στο 43′, δεν της επέτρεψε να διεκδικήσει τουλάχιστον όσες ελπίδες της αναλογούσαν με 11 παίκτες.

Με δεδομένο πως την τελευταία αγωνιστική αντιμετωπίζει την Ελβετία (και με την προϋπόθεση αυτή να έχει χάσει από τη Γαλλία) η ομάδα της Κεντρικής Αμερικής έχει θεωρητικά περισσότερες ελπίδες πρόκρισης εφόσον νικήσει τον Ισημερινό.

Πάντως, αυτό που μάλλον ενδιαφέρει περισσότερο τον Λουίς Σουάρεζ και τους παίκτες του, είναι μια αξιοπρεπής παρουσία. Αγωνιστικά, θα απουσιάσει ο Παλάσιος (που αποβλήθηκε με τη Γαλλία) με τον Όσκαρ Γκαρσία να φαντάζει ως ο πιθανότερος αντικαταστάτης του. Αμφίβολος είναι ο σέντερ μπακ Βίκτορ Μπερνάρντεζ που αποχώρησε τραυματίας στο παιχνίδι με τους «τρικολόρ» και σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει τότε το κενό του θα αναπληρώσει ο Όσμαν Τσάβεζ.

Η ήττα με ανατροπή και μάλιστα στο φινάλε από την Ελβετία (1-2), «πόνεσε» τον Ισημερινό, που στόχευε στο συγκεκριμένο ματς για να έχει τύχη σχετικά με την πρόκριση.

Οι ελπίδες των Λατινοαμερικανών δεν έχουν εκλείψει, αλλά για να διεκδικήσουν ότι μπορούν από τη Γαλλία στην τελευταία αγωνιστική, υποχρεούνται σε νίκη απέναντι στην Ονδούρα.

Ο Ρεϊνάλτνο Ρουέδα δεν αναμένεται να έχει διαφοροποιήσεις στην αρχική του ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στους Ελβετούς, ποντάροντας στους ίδιους που ξεκίνησαν στον αγώνα της Μπραζίλια.

Η ισοπαλία δεσπόζει στο παρελθόν των αναμετρήσεων ανάμεσα σε Ονδούρα και Ισημερινό, με τις δύο ομάδες να έχουν αναμετρηθεί 13 φορές. Στις 8 από αυτές, τα παιχνίδια έληξαν χωρίς νικητή, ενώ το Εκουαδόρ έχει ένα μικρό προβάδισμα μα 3 νίκες έναντι 2 της Ονδούρας.

Άξιο αναφοράς, το γεγονός πως και τα 13 ματς είναι σε φιλικό επίπεδο, αφού παρά το γεγονός πως οι δύο χώρες βρίσκονται σε κοντινή γεωγραφική απόσταση, δεν ανήκουν στην ίδια ποδοσφαιρική ζώνη (Νότια Αμερική ο Ισημερινός, Κεντρική Αμερική η Ονδούρα).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.