Για τη μία υποχρέωση, για την άλλη ευκαιρία

Γαλλία και Ονδούρα, ολοκληρώνουν το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής του πέμπτου ομίλου (22:00), με τις δύο ομάδες να παρατάσσονται στη σέντρα του Μπέιρα Ρίο στο Πόρτο Αλέγκρε έχοντας εντελώς διαφορετικούς στόχους.

Γαλλία και Ονδούρα, ολοκληρώνουν το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής του πέμπτου ομίλου (22:00), με τις δύο ομάδες να παρατάσσονται στη σέντρα του Μπέιρα Ρίο στο Πόρτο Αλέγκρε έχοντας εντελώς διαφορετικούς στόχους.

Οι πρωταθλητές κόσμου 1998, είναι το φαβορί και έχουν υποχρέωση για νίκη απέναντι στους αδύναμους Κεντροαμερικανούς. Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ, έχει να αντιμετωπίσει την απώλεια του Φρανκ Ριμπερί.

Ο άσος της Μπάγερν Μονάχου δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα στη μέση και έτσι δεν θα ενισχύσει τις προσπάθειες των τρικολόρ. Ο τεχνικός των «μπλε», ψάχνει να βρει τον παίκτη που θα αντικαταστήσει πνευματικά και αγωνιστικά τον Ριμπερί στο χορτάρι, έχοντας στα χέρια του μια ομάδα με πολύ ταλέντο αλλά με εκκολαπτόμενους και όχι έτοιμους ηγέτες.

Η παρουσία Ελβετίας και Ισημερινού στον όμιλο, δίνει στη Γάλλια τον τίτλο του φαβορί, που θα πρέπει όμως να επιβεβαιώσει. Πέραν του Ριμπερί, πρόβλημα υπάρχει και με τον Ματιέ Ντεμπισί που μάλλον δεν θα είναι διαθέσιμος για την πρεμιέρα των Γάλλων, ωστόσο η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία για την πορεία του τουρνουά.

Το μεγαλύτερο όπλο της Ονδούρας, είναι ο τίτλος του αουτσάιντερ. Με την αύρα του 0-0 από το τελευταίο φιλικό που έδωσε κόντρα στην Αγγλία, το συγκρότημα του Λουίς Σουάρες θα μπει με άγνοια κινδύνου στο γήπεδο, παίζοντας ελεύθερα κόντρα στο φαβορί του ομίλου.

Ο γνωστός μας από τη θητεία του στη Βέροια, Κάρλος Κόστλι, ηγείται της επιθετικής γραμμής, με τον Μέινορ Φιγκερόα (Χαλ) να είναι η «κολώνα» της άμυνας. Η μεγαλύτερη απουσία για τους Αμερικανούς, είναι αυτή που προέκυψε τελευταία στιγμή και ακούει στο όνομα Άρνολντ Περάλτα της Ρέιντζερς.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν βρεθεί ξανά αντιμέτωπες στο παρελθόν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.