Μανιάτης: «Να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας» (video)

Πεπεισμένος πως η εθνική Ελλάδος θα καταφέρει να δώσει τον καλύτερο εαυτό της στο παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας, εμφανίστηκε ο Γιάννης Μανιάτης.

Πεπεισμένος πως η εθνική Ελλάδος θα καταφέρει να δώσει τον καλύτερο εαυτό της στο παγκόσμιο κύπελλο της Βραζιλίας, εμφανίστηκε ο Γιάννης Μανιάτης. Ο Έλληνας μέσος πήρε μέρος στο αφιέρωμα της FIFA για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα και μίλησε για την πρόκριση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, στη μεγάλη διοργάνωση και δήλωσε πως είναι σημαντικό για έναν ποδοσφαιριστή να παίρνει μέρος σε ένα τέτοιο τουρνουά. Από την πλευρά τους, οι Φερνάντο Σάντος και Κώστας Μήτρογλου τόνισαν πως η εθνικής Ελλάδος θέλει να δώσει χαρά στους φιλάθλους της χώρας.

Αρχικά, ο Μανιάτης τόνισε: «Έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση για την ομάδα μας. Νομίζω πως τα τελευταία χρόνια τα έχουμε πάει πάρα πολύ καλά και νομίζω ότι όλες οι υπόλοιπες ομάδες μας υπολογίζουν ως μια πολύ καλή ομάδα. Νομίζω πως η Εθνική μας έχει τη δυνατότητα, εάν παίξουμε όπως σε όλα τα παιχνίδια, συγκεντρωμένοι, δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας μέσος υπογράμμισε: «Οι πανηγυρισμοί στη Ρουμανία βγήκαν μέσα από την ψυχή μου, επειδή ήταν η πρώτη φορά που θα πάρω μέρος σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Πανηγυρίσαμε και στα αποδυτήρια και στο γυρισμό προς την Ελλάδα. Είναι αξέχαστες στιγμές και θα τις θυμάμαι για όλη μου τη ζωή. Είναι μεγάλο πράγμα να πηγαίνεις σε Μουντιάλ και ειδικά στη Βραζιλία».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Μήτρογλου δήλωσε: «Στόχος μας είναι να δώσουμε χαρές στους Έλληνες. Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Τα προβλήματα δεν ξεχνιούνται, όμως πιστεύω ότι μπορούμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο γιατί όλοι αγαπάμε το ποδόσφαιρο».

Τέλος, ο Φερνάντο Σάντος υπογράμμισε: «Είναι μεγάλη χαρά που οι Έλληνες φίλαθλοι μας υποστηρίζουν σε κάθε ματς και αυτό θα κάνουν και στη Βραζιλία. Είναι άνθρωποι που πιστεύουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.