Το Ομάν «φρενάρει» το Μουντιάλ 48 ομάδων

Μεγάλο εμπόδιο στην επιθυμία του Τζιάνι Ινφαντίνο για Μουντιάλ 48 ομάδων το 2022 βάζει η άρνηση του Ομάν να φιλοξενήσει αγώνες της διοργάνωσης.

Μεγάλο εμπόδιο στην επιθυμία του Τζιάνι Ινφαντίνο για Μουντιάλ 48 ομάδων το 2022 βάζει η άρνηση του Ομάν να φιλοξενήσει αγώνες της διοργάνωσης.

Ο πρόεδρος της ΦΙΦΑ επιθυμεί την επέκταση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που αρχικά ήταν να διεξαχθεί μόνο στο Κατάρ με την συμμετοχή 32 ομάδων. Το Ομάν και το Κουβέιτ είχαν βολιδοσκοπηθεί ως πιθανές συνδιοργανώτριες, το πρώτο όμως παρουσιάζεται αρνητικό σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, παρ’ όλο που διατηρεί καλές σχέσεις με το Κατάρ.

«Μας έχουν ρωτήσει πολλές φορές και η απάντησή μας ήταν πάντα ότι δεν είμαστε έτοιμοι. Από την στιγμή που το Κατάρ επιλέχθηκε να το διοργανώσει, το Μουντιάλ πρέπει να μείνει εκεί», δήλωσε στο CNN ο Υπουργός Διεθνών Σχέσεων του Ομάν, Γιοσούφ  μπιν Αλάουι.

Οι προθέσεις του Κουβέιτ δεν έχουν μέχρι στιγμής καταγραφεί, με τον χρόνο του Ινφαντίνο όσον αφορά την λήψη τελικών αποφάσεων να τελειώνει, καθώς τα πάντα πρέπει να οριστικοποιηθούν στην συνδιάσκεψη της ΦΙΦΑ στο Παρίσι τον προσεχή Ιούνιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.