Προχωρούν οι επαφές με τον Λάουντρουπ

Η περίπτωση του Μίκαελ Λάουντρουπ εξακολουθεί να απασχολεί τους ιθύνοντες της ΕΠΟ, οι οποίοι διαπίστωσαν πως ο Δανός τεχνικός είναι θετικός στο ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής.

Η περίπτωση του Μίκαελ Λάουντρουπ εξακολουθεί να απασχολεί τους ιθύνοντες της ΕΠΟ, οι οποίοι διαπίστωσαν πως ο Δανός τεχνικός είναι θετικός στο ενδεχόμενο ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της εθνικής. Ο έμπειρος προπονητής είχε σύμφωνα με δημοσιεύματα, μια πρώτη επαφή με τους ιθύνοντες της ελληνικής ομοσπονδίας, στους οποίους υπογράμμισε πως είναι θετικός στο να καθίσει στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, μετά το τέλος του παγκοσμίου κυπέλλου της Βραζιλίας.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν επαφές με τον 49χρονο προπονητή, προκειμένου να τεθεί επί τάπητος και το οικονομικό σκέλος. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως θα υπάρξει και συμφωνία, αφού η ελληνική ομοσπονδία θέλει πρώτα να μελετήσει όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές για την αντικατάσταση του Φερνάντο Σάντος, πριν καταλήξει στην οριστική της επιλογή.

Την ίδια στιγμή, ο Μάρτιν Γιόλ εξακολουθεί να παραμένει στη λίστα της εθνικής Ελλάος. Ο Ολλανδός τεχνικός φέρεται να έριξε τις οικονομικές του απαιτήσεις, από τις 900 χιλιάδες ευρώ στις 650 χιλιάδες. Τέλος, η περίπτωση του Μάρκο Ταρντέλι εξακολουθεί να φαντάζει ως το φαβορί για τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού, όμως όσο δεν οριστικοποιείται η πρόσληψη του Ιταλού τεχνικού και συνεχίζονται οι επαφές και με άλλους προπονητές, τόσο δε θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια άλλη απόφαση από την ΕΠΟ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.