Ρότσα: «Θέλει Ελλάδα ο Μπιέλσα»

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα υποστηρίζει πως ο Μαρσέλο Μπιέλσα θέλει να αναλάβει την Εθνική Ελλάδος και τον χαρακτηρίζει ιδανικό τεχνικό για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο Χουάν Ραμόν Ρότσα υποστηρίζει πως ο Μαρσέλο Μπιέλσα θέλει να αναλάβει την Εθνική Ελλάδος και τον χαρακτηρίζει ιδανικό τεχνικό για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Ο προπονητής των Ακαδημιών του Παναθηναϊκού γνωρίζει καλά τον συμπατριώτη του και μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Sentra 103,3 τόνισε πως ο Μπιέλσα είναι κοντά στη Μαρσέιγ, όμως υπάρχουν ακόμα ελπίδες να δουλέψει στην Ελλάδα.

«Μιλάει με τη Μαρσέιγ, αλλά δεν έχει κλείσει. Μην χάσουμε την ευκαιρία. Πάρτε τον Μπιέλσα τώρα στην εθνική. Θα αλλάξει όλο το οικοδόμημα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εμείς χάσαμε τον Μπιέλσα. Ο Μπιέλσα είναι κοντά στη Μαρσέιγ. Η ΕΠΟ έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία της ζωής της», τόνισε ο Ρότσα, ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν υπάρχει ακόμα πιθανότητα να δουλέψει στην Ελλάδα ο Μπιέλσα, απάντησε:

«Ναι υπήρχε. Και ακόμα υπάρχει. Ακούω Γιολ, ακούω διάφορα ονόματα, αλλά εγώ που ξέρω τον Μπιέλσα, που τον έχω ζήσει, ξέρω πως δουλεύει. Δεν θα αναλάβει την εθνική και θα είναι εδώ μόνο έναν μήνα. Θα είναι συνεχώς εδώ και θα αλλάξει όλο το σκεπτικό του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτό το έχουμε ανάγκη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία για την ΕΠΟ να κάνει την ανατροπή συνολικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Όταν ο Μπιέλσα πήγε στη Χιλή άλλαξε εντελώς το ποδόσφαιρο της χώρας. Το έκανε σύγχρονο, ευρωπαϊκό τρόπον τινά, με οργάνωση σε όλους τους τομείς, από τις ακαδημίες μέχρι και τις μικρές εθνικές».

Ο Ρότσα μάλιστα υποστήριξε πως ο Μπιέλσα αγαπά πολύ την Ελλάδα και ξέρει πολλά για την Εθνική και τους παίκτες:

«Ο Μπιέλσα λατρεύει την Ελλάδα. Ξέρει έναν – έναν τους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Δεν θέλω να επεκταθώ παραπάνω, αλλά η αλήθεια είναι ότι ήμασταν πολύ κοντά. Ο ίδιος θέλει να έρθει. Με τη Μαρσέιγ δεν έχει συμφωνήσει ακόμη και αυτό ίσως γιατί περιμένει ακόμη μία κίνηση από την ΕΠΟ. Είναι πολύ μεγάλη ευκαιρία για το ελληνικό ποδόσφαιρο και ελπίζω να με ακούν τώρα που μιλάω. Δεν πρέπει να τη χάσουμε αυτήν την ευκαιρία. Όταν με ρώτησαν από την Ομοσπονδία αν μπορούμε να πείσουμε αυτόν τον άνθρωπο να έρθει τους είπα ότι αν αυτό γίνει θα είναι το αφεντικό. Δεν θα υπάρχει άλλος. Θα δουλέψει για το καλύτερο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ξαναλέω δεν είναι αργά. Μην χάσουμε την ευκαιρία. Δεν θα είναι απλά πολυτέλεια, αλλά αλλαγή τεράστια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Και για να καταλάβετε πόσο καλός τεχνικός είναι δείτε όχι μόνο τα επιτεύγματά του στη Χιλή, αλλά και τι κάνουν, πλέον, προπονητές που ήταν δίπλα του ως βοηθοί του. Όπως ο Μπερίσο και Ποκετίνο. Ακόμη ο ίδιος απέρριψε προτάσεις από τη Ζενίτ και τη Σίβας Γουαδαλαχάρα. Και μην πείτε “ποια Σίβας;” Μιλάμε για τεράστια κλάση στο μεξικάνικο ποδόσφαιρο.

Ο Μπιέλσα λατρεύει την Ελλάδα. Έχει γνώση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν ξέρει σχεδόν τα πάντα. Ξέρει τα πάντα. Ξέρει για παράδειγμα όχι μόνο τον Καπίνο, αλλά που μένει, πως είναι η οικογένεια και τα αδέρφια του. Τα ξέρει όλα. Αν έρθει θα αλλάξει το μίζερο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μπορεί να εκτέθηκα περισσότερο απ’ όσο έπρεπε και δεν θα μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ, αλλά ήθελα να το κάνω. Εργάζομαι στον Παναθηναϊκό και έχω προνόμιο να συζητώ με απλούς ανθρώπους στα σούπερ μάρκετ και αλλού. Φίλαθλοι ανεξαρτήτως ομάδας που λένε ότι τους αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, το ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, που έχει εμφυσήσει στην ομάδα ο Γιάννης Αναστασίου. Αν ο Μπιέλσα έρθει στην Ελλάδα θα αλλάξει όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα. Εκτέθηκα με όλα αυτά που είπα, αλλά εργάζομαι στον Παναθηναϊκό και έχω αυτό το σκεπτικό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.