Οι “δράκοι” πετούσαν φωτιές

Με το ένα πόδι στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ βρίσκεται η Πόρτο, η οποία συνέτριψε την Σπάρτακ Μόσχας με 5-1.

Με το ένα πόδι στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ βρίσκεται η Πόρτο, η οποία συνέτριψε την Σπάρτακ Μόσχας με 5-1. Πρόσωπο του αγώνα ο Φαλκάο, καθώς ο Βραζιλιάνος πέτυχε τα τρία από τα πέντε τέρματα των “δράκων”. Η Σπάρτακ αν και μείωσε σε 3-1 δεν μπόρεσε να κρατήσει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα και πλέον πρέπει να προσαρμόζεται με την ιδέα πως το ευρωπαϊκό όνειρο θα σταματήσει την επόμενη βδομάδα στην έδρα της.

Ο Φαλκάο με κεφαλιά ψαράκι στο 37′ έστειλε την Πόρτο με το προβάδισμα στα αποδυτήρια, ενώ ο Βαρέλα στο 65′ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Οι “δράκοι” έκαναν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο, καθώς η άμυνα της Σπάρτακ είχε πολλά κενά. Ετσι το 3-0 δεν άργησε να έρθει, συγκεκριμένα στο 70′ ο Μαϊκόν είδε το όνομα του να γράφεται στον πίνακα των σκόρερ. Οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων κράτησαν λίγο, αφού στο επόμενο λεπτό ο Κομπάροφ μείωσε σε 3-1 και έβαλε τους Ρώσους και πάλι στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Η Πόρτο δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα. Ο Φαλκάο στο 84′ ενέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1 και στις καθυστερήσεις διαμόρφωσε το τελικό 5-1, ολοκληρώνοντας το χατ τρικ. Ο Βραζιλιάνος στο τέλος πήγε στο διαιτητή και ζήτησε την μπάλα, την οποία και κράτησε για ενθύμιο.

Ο Μπελούτσι αγωνίστηκε για 21 λεπτά και σε αυτό το διάστημα πρόλαβε να βγάλει και μία ασίστ.

ΠΟΡΤΟ(Μπόας): Έλτον, Μαϊκόν, Περέιρα, Ρολάντο, Φουσίλε, Γκουαρίν (69′ Μπελούτσι), Φερνάντο, Μουτίνιο, Βαρέλα (72′ Ροντρίγκεζ), Χουλκ (80′ Κρ. Ροντρίγκεζ), Φαλκάο
ΣΠΑΡΤΑΚ ΜΟΣΧΑΣ (Κάρπιν): Ντικάν, Κ. Κομπάροφ, Ρόχο, Σουχί, Ραφαέλ Καριόκα, Ίμπσον, Μακέεφ (86′ Γιάκοβλεφ), Δ. Κομπάροφ, ΜακΓκίντι (68′ Ντζιούμπα), Aλεξ, Βέλιτον


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.