Σάρι: «Αξίζω να μείνω στην Τσέλσι»

Αμφισβητήθηκε από πολλούς κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά απέδειξε ότι δικαίως θεωρείται από τους καλύτερους προπονητές αυτή τη στιγμή στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Αμφισβητήθηκε από πολλούς κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά απέδειξε ότι δικαίως θεωρείται από τους καλύτερους προπονητές αυτή τη στιγμή στα ευρωπαϊκά γήπεδα.
Στην πρώτη του χρονιά στην Τσέλσι την οδήγησε στο Τσάμπιονς Λιγκ, στον τελικό του Λιγκ Καπ και βέβαια στην κατάκτηση του Γιουρόπα Λιγκ. Κι όμως το μέλλον του παραμένει αβέβαιο.
Ο Ιταλός τεχνικός μίλησε ξεκάθαρα και για την πρόθεση του Αζάρ να φύγει από την Τσέλσι.
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Το τρόπαιο είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο. Θεωρώ ότι το αξίζαμε. Είχαμε πρόβλημα τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο, αλλά αντιδράσαμε και δεν είναι εύκολο να το κάνεις αυτό στην Premier League.
Στο τέλος πήραμε θέση για το Champions League, κερδίσαμε 12 αγώνες του Europa League, φτάσαμε στον τελικό του Λιγκ Καπ. Από τότε που χάσαμε 6-0 από την Μάντσεστερ Σίτι, κάναμε κάτι διαφορετικό»
Ο Σάρι μίλησε και για το μέλλον του: «Πρέπει να μιλήσω με την ομάδακαι να βεβαιωθώ ότι ξέρω τι μπορώ να κάνω για την Τσέλσι και τι μπορεί να κάνει η Τσέλσι για μένα. Λατρεύω την Premier League και είμαι τυχερός που είμαι στο Τσέλσι, αλλά στο τέλος κάθε σεζόν πρέπει να καθίσεις και να μιλήσεις με την ομάδα. Κατά τη γνώμη μου, αξίζω να μείνω στην Τσέλσι, αλλά η άποψή μου δεν αρκεί».

Ο Σάρι για τον Αζάρ: «Είναι ένας θαυμάσιος παίκτης και χρειάστηκαν δύο ή τρεις μήνες για να τον καταλάβω σαν άνθρωπο και τώρα ξέρω, είναι ένας θαυμάσιος άνθρωπος. Γνωρίζω ότι θέλει να φύγει και πρέπει να σεβαστώ την απόφασή του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.