Καράμπελας στο Novasports: «Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι»

Ο Νίκος Καράμπελας μιλώντας στο Novasports.gr και στον Σπύρο Δημολίτσα χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως την καλύτερη ομάδα της Ελλάδος, τόνισε πως οι "ερυθρόλευκοι" είναι δυνατοί στην έδρα τους, ωστόσο πρόσθεσε πως η Λεβάντε μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση. Επίσης αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Γκέκα και σε ενδεχόμενη επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ο Νίκος Καράμπελας μιλώντας στο Novasports.gr και στον Σπύρο Δημολίτσα χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως την καλύτερη ομάδα της Ελλάδος, τόνισε πως οι “ερυθρόλευκοι” είναι δυνατοί στην έδρα τους, ωστόσο πρόσθεσε πως η Λεβάντε μπορεί να περάσει στην επόμενη φάση. Επίσης αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Γκέκα και σε ενδεχόμενη επιστροφή του στην Ελλάδα.

Για την ομάδα του τη Λεβάντε: Είμαστε στην 5η θέση, στο πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα του κόσμου και στο Γιουρόπα Λιγκ, παρά τις δυσκολίες που είχε ο όμιλος καταφέραμε και προκριθήκαμε. Για λίγο δεν περάσαμε και πρώτοι στον όμιλο μας. Η ομάδα έχει αποδείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει, έχει το βάθος για να κάνει και ροτέισον και έχει τη δυνατότητα να πάρει ό,τι χρειάζεται. Δε λέμε ότι είναι εύκολο, σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά νομίζω πως μπορούμε να ανταποκριθούμε και στους δύο θεσμούς.

Για την κλήρωση: Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος που κληρωθήκαμε με τον Ολυμπιακό. Αυτή την στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, δεν έχει ούτε μία ήττα. Γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά τι είναι ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα. Σίγουρα δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι, ούτε εντός έδρας, ούτε εκτός. Το ίδιο ισχύει και για τον Ολυμπιακό, καθώς παίζουμε σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, είμαστε δυνατοί και ξέρουμε τι ζητάμε στο γήπεδο. Εχουμε αγωνιστική ταυτότητα και το μόνο σίγουρο είναι πως τα ματς θα έχουν αρκετό ενδιαφέρον.

Για την έδρα του Ολυμπιακού: Ολες οι ομάδες στην έδρα τους είναι πιο δυνατές, εξαρτάται φυσικά και σε ποια έδρα αγωνίζεσαι. Σε μία έδρα όπως είναι του Ολυμπιακού, αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες προβλήματα. Γνωρίζουμε όλοι πόσο δυνατός είναι στην έδρα του ο Ολυμπιακός. Ο κόσμος πιέζει πάρα πολύ. Σίγουρα θα έχουμε κάποια προβλήματα, αλλά πιστεύω πως θα τα αντιμετωπίσουμε.

Για την αποχώρηση του Γκέκα: Ηταν πολύ λυπηρό για εμένα όταν αποχώρησε ο Φάνης,. Είναι πάρα πολύ καλό παιδί και για όσο καιρό συνεργαστήκαμε τα πήγαμε θαυμάσια. Αποχώρησε πιστεύω περισσότερο για προσωπικούς λόγους, αλλά δεν θέλω να μπω σε αυτή τη συζήτηση.

Αν σκέφτεται να επιστρέψει στην Ελλάδα: Εγώ τα περνάω θαυμάσια στην Ισπανία. Η Βαλένθια είναι μία πάρα πολύ ωραία πόλη. Το κλίμα της παρόμοιο με της Αθήνας, κυρίως στα Νότια Προάστια. Το 80% του χειμώνα έχει ηλιοφάνεια,. Είναι πάρα πολύ κοντά στο ελληνικό κλίμα. Είμαι μια χαρά εδώ και προς το παρών δεν περνάω καν στο μυαλό μου η επιστροφή στην παρτίδα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.