Σκάσνι: «Όλοι είναι δύσκολοι αντίπαλοι»

Ανοικτή χαρακτήρισε την υπόθεση πρόκριση ο Ζντένεκ Σκάσνι από τον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ που έφερε αντιμέτωπη τη Σπάρτα Πράγας με Αστέρα Τρίπολης, Σάλκε και ΑΠΟΕΛ.

Ανοικτή χαρακτήρισε την υπόθεση πρόκριση ο Ζντένεκ Σκάσνι από τον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ που έφερε αντιμέτωπη τη Σπάρτα Πράγας με Αστέρα Τρίπολης, Σάλκε και ΑΠΟΕΛ.

«Έχουμε μία ομάδα από τη Μπουντεσλίγκα, που θα είναι ενδιαφέρον και για τους παίκτες και για τον κόσμο. Όσο για τους δύο άλλους αντίπαλους, στον ΑΠΟΕΛ υπάρχει μεγάλη απογοήτευση που απέτυχαν να προκριθούν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Άλλαξαν προπονητή, πήραν νέους παίκτες για να δυναμώσουν ενόψει εγχώριων διοργανώσεων και του Europa League. Αντιλαμβάνομαι ότι για τον κόσμο δεν έχει το μέγεθος της Τότεναμ και της Μονακό, αλλά ποδοσφαιρικά μιλώντας θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος, Για μένα είναι όλοι δύσκολοι αντίπαλοι. Για την Σάλκε είναι ξεκάθαρο, οι άλλες ομάδες απλώς δεν είναι τόσο μεγάλα ονόματα. Το γκρουπ είναι πολύ ενδιαφέρον και ανυπομονώ για τα παιχνίδια. Είναι όλα ανοικτά θα προσπαθήσουμε να προκριθούμε», είπε ο προπονητής των Τσέχων, πρώην τεχνικός των ΟΦΗ και Παναθηναϊκού.

Από την πλευρά του, ο εξτρέμ Λάντισλαβ Κρέιτσι τόνισε:

«Χαίρομαι που έχουμε στο γκρουπ ομάδα της Μπουντεσλίγκα, ήταν η επιθυμία μου. Αν και ήθελα τη Ντόρτμουντ, και η Σάλκε είναι ένας πολύ καλός αντίπαλος. Ήθελα ομάδα της Μπουντεσλίγκα, γιατί θα είναι μία σπουδαία αναμέτρηση κόντρα σε ένα δυνατό αντίπαλο και επίσης στη Γερμανία υπάρχει φανταστική ατμόσφαιρα. Την Κυπριακή ομάδα δεν την ξέρω τόσο καλά. Ο ΑΠΟΕΛ θυμάμαι ότι έπαιξε καλά στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά όχι κάτι συγκεκριμένο. Τον Αστέρα δεν τον έχω δει ποτέ στο παρελθόν. Η Σάλκε είναι σίγουρα το φαβορί για πρόκριση, η δεύτερη θέση θα παιχτεί ανάμεσα σε εμάς και τις άλλες δύο ομάδες. Πιστεύω υπάρχουν ελπίδες πρόκρισης. Ανυπομονώ για τα παιχνίδια».   

Τέλος, ο μέσος Μάρτιν Φρίντεκ σχολίασε:

«Έχουμε στο γκρουπ μία ομάδα της Μπουντεσλίγκα, που θα απολαύσουμε τα ματς μαζί τους. Απέναντι στον ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκε όταν ήμουν στην Σένιτσα (2012). Θυμάμαι που χάσαμε αλλά ήμασταν καλύτεροι. Σίγουρα θα υπάρχει μία πολύ καλή ατμόσφαιρα και θα μας περιμένουν ως εύκολο αντίπαλο. Δεν ξέρω αν στον ΑΠΟΕΛ υπάρχουν παίκτες από εκείνη την ομάδα, έτσι δεν μπορώ να συγκρίνω». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.