Στη Ρωσία για την πρώτη νίκη

Ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με την Κράσνονταρ εκτός έδρας για την τέταρτη αγωνιστική του 3ου Ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ (20:00), έχοντας ως στόχο να πάρει το πρώτο τρίποντο και να βάλει θεμέλια πρόκρισης.

Ο ΠΑΟΚ κοντράρεται με την Κράσνονταρ εκτός έδρας για την τέταρτη αγωνιστική του 3ου Ομίλου του Γιουρόπα Λιγκ (20:00), έχοντας ως στόχο να πάρει το πρώτο τρίποντο και να βάλει θεμέλια πρόκρισης.

Η ομάδα του Ίγκορ Τούντορ, έχει τρεις ισοπαλίες ως τώρα στον όμιλο έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ, καλύτερη αμυντική επίδοση από τους συλλόγους που συμμετέχουν μαζί με αυτή της Νάπολι.

Ωστόσο δεν έχει φανεί το ίδιο συνεπής εκτελεστικά και χρειάζεται να πετύχει την πρώτη του νίκη επί ρωσικής ομάδας για να την περάσει και να αποκτήσει προβάδισμα δεύτερης θέσης πίσω από τη Ντόρτμουντ.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από ήττα στη Σούπερ Λιγκ από τον Αστέρα Τρίπολης και ο Τούντορ θα κάνει αλλαγές σε σχηματισμό και πρόσωπα. Συγκεκριμένα, εκτός είναι οι Λέοβατς, Κάτσε, Μπερμπάτοφ (τραυματίες) και Ζάιρο (τιμωρημένος),ενώ δύσκολα θα συμμετάσχουν οι Κίτσιου, Τσίμιροτ και Βίτορ.

Αλλαγή θα υπάρξει και στο σύστημα με 4-4-1-1 και πιθανή ενδεκάδα από τους Γλύκο, Σκόνδρα, Μαλεζά, Κόστα, Τζαβέλλα, Σάμπο, Τζιόλη, Χαρίση, Ροντρίγκες, Πέλκα και Μακ.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Βορειοϊρλανδός Άρνολντ Χάντερ με βοηθούς τους συμπατριώτες του Στόρι και Νίσον.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Γκαμπάλα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.