Εκτός Ευρώπης η Μαλίν τη νέα σεζόν

Η UEFA αποφάσισε να αποβάλλει τη Μαλίν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν, λόγω του σκανδάλου των στημένων αγώνων στο βελγικό πρωτάθλημα.
Δημοσίευση: 19/07/2019 - 06:49
Η UEFA αποφάσισε να αποβάλλει τη Μαλίν από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν, λόγω του σκανδάλου των στημένων αγώνων στο βελγικό πρωτάθλημα. Σύμφωνα με την απόφαση της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας, η Μαλίν θα μπορεί να παίξει κανονικά στο βελγικό πρωτάθλημα της νέα σεζόν, όμως δε θα μπορεί να πάρει μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Τη θέση της στους ομίλους του Europa League αναμένεται να πάρει η Σταντάρ Λιέγης, η οποία είχε τερματίσει στην τρίτη θέση του βελγικού πρωταθλήματος. Στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League θα αγωνιστεί η Αντβέρπ, ενώ στη διοργάνωση θα μπει και η Γάνδη, η οποία θα αγωνιστεί στον δεύτερο προκριματικό γύρο, παίρνοντας ουσιαστικά το ευρωπαϊκό εισιτήριο της Μαλίν. Αρχικά, η φλαμανδική ομάδα είχε κερδίσει τη συμμετοχή της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μέσω της κατάκτηση του βελγικού κυπέλλου. Οι πρώην παράγοντας της Μαλίν έχουν ήδη καταδικαστεί με ποινές από επτά έως δέκα χρόνια απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο.