Το προφίλ της Αντβέρπ

Μία ομάδα που έχει έντονο ελληνικό στοιχείο η Αντβέρπ, θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο απευκταίο σενάριο που οι «ερυθρόλευκοι» αποκλειστούν από την Πλζεν.

Μία ομάδα που έχει έντονο ελληνικό στοιχείο η Αντβέρπ, θα είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο απευκταίο σενάριο που οι «ερυθρόλευκοι» αποκλειστούν από την Πλζεν.
Στην ομάδα αγωνίζεται ο  Σαμπού Γιαταμπαρέ που έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού αλλά και ο Ντιεμερσί Μποκανί που είχε φτάσει μία ανάσα από την μεταγραφή του στην ομάδα του Πειραιά, αλλά είχε κοπεί στις ιατρικές εξετάσεις. Στον πάγκο του συλλόγου κάθεται ο γνώριμός μας, Λάζλο Μπόλονι, που είχε κοουτσάρει τον ΠΑΟΚ.

Μία από τις ιστορικότερες ομάδες του Βελγίου, με 139 χρόνια ιστορίας είναι η Αντβέρπ. Πέρυσι τερμάτισε στην 4η θέση της βαθμολογίας και στη συλλογή της έχει 4 πρωταθλήματα και 2 Κύπελλα Βελγίου, ενώ την περίοδο 1992-93 είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων, αλλά είχε χάσει στον τελικό από την Πάρμα.
Γνωστή εδώ και χρόνια η σχέση στοργής που έχει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από την οποία συχνά πυκνά δανείζεται ποδοσφαιριστές.

Ο πολύ έμπειρος Ρουμάνος τεχνικός, ο Λάζλο Μπόλονι καθοδηγεί τους Βέλγους. Ο Μπόλονι την περίοδο 2011-12 είχε πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία με τον ΠΑΟΚ, με 6 νίκες σε 12 παιχνίδια και αποκλεισμό στους 32 του Γιουρόπα Λιγκ από την Ουντινέζε. 

Το ρόστερ:

Τερματοφύλακες: Sinan Bolat, Jens Teunckens, Yves De Winter
Aμυντικοί:Dino Arslanagic,Matheus,Dylan Batubinsika,Júnior Pius,Abdoulaye Seck,Simen Jukleröd,Aurélio Buta,Ritchie De Laet,Daniel Opare
Μέσοι: Martin Hongla,Nader Ghandri,Alexis De Sart,Sambou Yatabaré,Faris Haroun,Yehor Nazaryna,Sander Coopman,Lior Refaelov,Geoffry Haireman
Επιθετικοί: Didier Lamkel Ze,Ivo Rodrigues, Amara Baby, Dieumerci Mbokani,Jonathan Bolingi

ΕΔΡΑ το «Bosuilstadion» έχει χωρητικότητα 15.000 θέσεων.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.