Το προφίλ των Μόλντε, Τσουκαρίτσκι

Μία εκ των Μόλντε ή Τσουκαρίτσκι θα βρεθεί στο δρόμο του Άρη σε περίπτωση που αποκλείσει την ΑΕ Λεμεσού.

Μία εκ των Μόλντε ή Τσουκαρίτσκι θα βρεθεί στο δρόμο του Άρη σε περίπτωση που αποκλείσει την ΑΕ Λεμεσού.

Η Μόλντε 

Οι Νορβηγοί που είναι και το φαβορί στο ζευγάρι, αυτή τη στιγμή οδηγούν την κούρσα στο εγχώριο πρωτάθλημα, με 33 βαθμούς μετά από 16 αγωνιστικές, με 10 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες. Η Μόλντε έχει την καλύτερη επίθεση με 37 γκολ, σκοράροντας πάνω από 2 τέρματα μέσο όρο, ενώ έχει δεχθεί μόλις 16 γκολ, έχοντας τη δεύτερη καλύτερη άμυνα.

Στο Άκερ Στάντιον χωρητικότητας 11.800 θέσεων έχει μόλις μία απώλεια, με 7 νίκες και μία ισοπαλία σε 8 αγώνες. Ο 25χρονος Νορβηγός Άντονι Ομογιουάνφο μετράει 10 γκολ σε 16 συμμετοχές και μαζί με τον Νιγηριανό Λέκε Τζέιμς που έρχεται συνήθως από τον πάγκο άλλα έχει “γράψει” 6 τέρματα, είναι οι πλέον επικίνδυνοι ποδοσφαιριστές για τις αντίπαλες άμυνες. Προπονητής είναι ο Έρλινγκ Μόε, ο οποίος συνήθως επιλέγει τo 4-2-3-1.

Η Τσουκαρίτσκι

Από την άλλη πλευρά οι Σέρβοι της Τσουκαρίτσκι στα 3 φιλικά και τα 3 επίσημα ματς που έχουν δώσει μέχρι τώρα έχουν δεχθεί μόλις 2 γκολ κρατώντας 4 φορές το μηδέν στην άμυνα.

Το Σάββατο νίκησε 1-0 την Νάπρεντακ για το πρωτάθλημα Σερβίας, με τον Στογιάνοβιτς να βρίσκει δίχτυα στο 42′. Τελείωσε το ματς με 10 ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Ντόσιτς στο 77′.

Στα 2 παιχνίδια με την Ερεβάν για το Γιουρόπα Λιγκ, πρόκριθηκε με συνολικό σκορ 8-0. Εύκολο 3-0 στην έδρα της και περίπατος εκτός με 0-5.

Η ομάδα έχει “βαλκανικό” χαρακτήρα, αφού αποτελείται κυρίως από Σέρβους, ενώ υπάρχουν και ορισμένοι Μαυροβούνιοι και Βόσνιοι. Η έδρα της είναι στο Βελιγράδι το Στάντιον Να Μπανοβόν Μπρντου, το οποίο χωράει 4.070 θεατές και κάθε άλλο παρά τρομάζει.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.