Μπερντίγεφ: “Δεν θα μας επηρεάσει η Κερκίδα” (vid)

Ο Κούρμπαν Μπερντίγεφ δεν άνοιξε τα χαρτιά του εν όψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να δει την ομάδα του στην επόμενη φάση.

Συνέντευξη τύπου έδωσε ο προπονητής της Ρούμπιν Καζάν, Κούρμπαν Μπερντίγεφ, για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην φάση των “32” του Γιουρόπα Λιγκ. Ο Ρώσος προπονητής ήταν φειδωλός στις δηλώσεις του και απέφυγε να αποκαλύψει πολλά για τον τρόπο που θα αγωνιστεί η ομάδα του. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Έχω κάνει κάποια πλάνα για τον αγώνα αλλά θα δούμε αύριο πως θα εφαρμοστούν και τι αποτέλεσμα θα φέρουν».

    Για το αν η Ρούμπιν θα επιδιώξει ένα γρήγορο γκολ είπε: «Δεν με νοιάζει, το μόνο που θέλω είναι η ομάδα μου να πάει στον επόμενο γύρο, δεν έχει σημασία με ποιον τρόπο θα γίνει αυτό».

    Σε ερώτηση για το αν η ομάδα του αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών απάντησε πως ο μοναδικός τραυματίας είναι ο Ανσάλντι και για το αν τον φοβίζει η ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη: «Όχι δεν θα μας επηρεάσει καθόλου η κερκίδα», ενώ για τον αν υπολογίζει κάποιους παίκτες του Ολυμπιακού πρόσθεσε: «Ο Ολυμπιακός έχει ένα πολύ καλό σύνολο, έχει παίκτες που ξεχωρίζουν, αλλά η δύναμη του είναι το ομαδικό παιχνίδι».

    Τους παίκτες της Ρούμπιν Καζάν εκπροσώπησε ο Νέλσον Βαλντές που εμφανίστηκε αισιόδοξος και δήλωσε πως το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δείχνει ότι δεν έχει κριθεί τίποτα και πως η ομάδα του έχει αρκετές πιθανότητες να προκριθεί στην επόμενη φάση. Για το αν η Ρουμπιν είναι έτοιμη για αύριο και αν θα πιέσει από την αρχή του αγώνα: «Είμαστε έτοιμοι και θα μπούμε δυνατά από το πρώτο λεπτό, αλλά έχουμε 90 λεπτά να παίξουμε έξυπνο ποδόσφαιρο και ίσως η βιασύνη δεν μας κάνει καλό».

    Για την διαφορά στην αγωνιστική ετοιμότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες: «Ο Ολυμπιακός έχει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του και είναι πιο έτοιμος, ενώ εμείς είχαμε διακοπή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μας. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία, εμείς θα τα δώσουμε όλα για να περάσουμε στην επόμενη φάση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.