Γκουιντολίν: «Δύσκολη ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Αποστολή-Ούντινε: Κωστής Μπότσαρης Το εγκώμιο του ΠΑΟΚ έπλεξε ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν, τονίζοντας πως η Ουντινέζε θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα απέναντι στον «Δικέφαλο» του Βορρά.

Αποστολή-Ούντινε: Κωστής Μπότσαρης
Το εγκώμιο του ΠΑΟΚ έπλεξε ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν, τονίζοντας πως η Ουντινέζε θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα απέναντι στον «Δικέφαλο» του Βορρά. Ο τεχνικός της ιταλικής ομάδας αναφέρθηκε στην έως τώρα ευρωπαϊκή πορεία της ελληνικής ομάδας και τόνισε πως οι παίκτες του θα προσπαθήσουν να πάρουν ένα καλό αποτέλεσμα εν όψει της ρεβάνς της Τούμπας. Ο Γκουιντολίν τόνισε στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρηση εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης:

Σε ερώτηση για το αν έχει κατασκοπεύσει τον ΠΑΟΚ, τόνισε: «Η ομάδα του ΠΑΟΚ κάνει πολύ καλά αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και όμιλο Γιουρόπα Λιγκ. Εχει πολλούς επικίνδυνους παίκτες, τους έχουμε παρακολουθήσει… Εμείς θα τα δώσουμε όλα για να τους κερδίσουμε».

Για το αν η ομάδα έχει επηρεαστεί από την ήττα στο πρωτάθλημα από τη Μίλαν και για το ενθαρρυντικό μήνυμα του προέδρου της Ουντινέζε μετά από αυτό, επισήμανε: «Το μήνυμα είχε καλά στοιχεία για να μας δώσει θάρρος για τη συνέχεια. Σίγουρα έχουμε απουσίες, αλλά εμείς θα κάνουμε ό, τι περνάει από το χέρι μας για το καλύτερο αποτέλεσμα».

Για το αν παίζουν ρόλο οι δύο ηχηρές απουσίες των Ντι Νατάλε και των Ίσλα, ο κόουτς της Ουντινέζε σχολίασε: «Ο Ίσλα θα λείψει μέχρι το τέλος σεζόν, ενώ ο Ντι Νατάλε θα επιστρέψει πιο σύντομα. Οι παίκτες, όμως, που θα αγωνιστούν και θα καλύψουν τα κενά, πρέπει να νιώσουν την εμπιστοσύνη μου και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Στο γήπεδο θα είμαστε 11 εναντίον 11, ανεξάρτητα από τις απουσίες μας».

Σε ερώτηση για αν φοβάται κάποιους παίκτες του ΠΑΟΚ εν όψει του αυριανού αγώνα, ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν, τόνισε: «Ομάδα με καλή οργάνωση, με πολύ καλό προπονητή. Δεν μπορώ, όμως, να πω ονόματα παικτών, μήπως κάνω λάθος στην προφορά. Πάντως ο ΠΑΟΚ, βγήκε πρώτος στον όμιλό του κι αυτό λέει πολλά μια και αντιμετώπισε ομάδες όπως οι Ρούμπιν Καζάν και Τότεναμ».

Επίσης σε ό, τι αφορά την εικόνα του κόουτς των Ιταλών για την ομάδα του ΠΑΟΚ μετά τις αποχωρήσεις Βιεϊρίνια, Κοντρέρας και με την προσθήκη του Νιμανί, τόνισε: «Είδαμε κι αγώνες πρωταθλήματος κι έχουμε μια σφαιρική άποψη για όλο το ρόστερ του ΠΑΟΚ».

Για το γεγονός ότι το ιταλικό ποδόσφαιρο έχασε μια θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ κι αν αυτό καταδεικνύει την… ύφεση του ιταλικού ποδοσφαίρου, είπε: «Δε μιλάμε για κρίση του ιταλικού ποδοσφαίρου. Συνεχίζει να είναι στα κορυφαία πρωταθλήματα».

Από την πλευρά του, ο Τζιαμπιέρο Πίντσι, ο οποίος είχε αγωνιστεί και στην αναμέτρηση του 2000, τόνισε για τον αγώνα της Πέμπτης: «Είναι μια δύσκολη διπλή αναμέτρηση. Θα τα παίξουμε όλα σε 180΄. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Μετράει πολύ το εκτός έδρας γκολ. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε τι συνέβη στους αγώνες με την Άρσεναλ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντως μας έχει προετοιμάσει κατάλληλα ο προπονητής μας και είμαστε αισιόδοξοι για την πρόκριση».

Σε ερώτηση για το πως είδε, ως τραυματίας μέχρι πρόσφατα, την ανικανότητα των συμπαικτών του να κρατήσουν τα αποτελέσματα στο ιταλικό πρωτάθλημα, τόνισε: «Παρ΄ όλο που ήμουν απών, η ομάδα έπαιξε πολύ καλά. Νομίζω ότι θα ρίξουμε βάρος για το πως θα αποφύγουμε αυτές τις στιγμές απροσεξίας για να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε».

Για το γεγονός ότι έλειψε έναν μήνα περίπου από την ενεργό δράση, επισήμανε: «Εχω πολλή θέληση να παίξω ξανά μπάλα και να μπω σε μια μάχη. Ο ΠΑΟΚ μπαίνει δυνατά στα πρώτα λεπτά κάθε αγώνα και πρέπει να το προσέξουμε αυτό».

Για το θερμό κλίμα που συνάντησε στην Τούμπα, το 2000, όταν αποκλείστηκε η Ουντινέζε από τον ΠΑΟΚ, υπογράμμισε: «Ηταν πολύ θερμό το κλίμα τότε, αλλά μέσα στο γήπεδο πάντα παίζουν 11 παίκτες εναντίον 11».

Επίσης τόνισε, σε ερώτηση για το αν θα παίξουν αύριο «εκτός έδρας» λόγω της μεγάλης παρουσίας φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο «Φρίουλι»: «Θα πρέπει να είμαστε καλοί για να δικαιώσουμε τον εαυτό μας, τον πρόεδρο και τους φιλάθλους που θα έρθουν στο γήπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.