«Δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν» (vid)

Ο Τάσος Παπάζογλου ευχαρίστησε τον Ερνέστο Βαλβέρδε για την ευκαιρία που του έδωσε, ενώ παράλληλα έδωσε και σύνθημα νίκης στον επαναληπτικό στην Ελλάδα.
Δημοσίευση: 14/02/2012 - 14:59

Ο Τάσος Παπάζογλου ευχαρίστησε τον Ερνέστο Βαλβέρδε για την ευκαιρία που του έδωσε, ενώ παράλληλα έδωσε και σύνθημα νίκης στον επαναληπτικό στην Ελλάδα. Ο  Έλληνας αμυντικός αναφέρθηκε μετά το ματς στη νίκη των «κόκκινων» επί της Ρουμπίν.

Για το κρύο που επικρατούσε: «Ήταν αρκετά δύσκολα στην αρχή. Στην συνέχεια πέρασαν τα λεπτά, ζεσταθήκαμε και όλα ήταν καλύτερα».

Για την είσοδό του στο ματς:«Έκανα λίγο ζέσταμα και μπήκα μέσα γρήγορα αφού δεν μπορούσε να συνεχίσει ο Όλοφ. Με τον Μαρκάνο δεν θυμάμαι να έχουμε παίξει πάλι μαζί σε επίσημο παιχνίδι. Στα φιλικά σίγουρα. Μου αρέσουν τα παιχνίδια αυτά και δεν το σκέφτηκα καθόλου. Ευχαριστώ τον προπονητή μου που μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω».

Για τον επαναληπτικό:«Εφόσον πηγαίναμε καλά στο πρώτο ημίχρονο απλώς θέλαμε να συνεχίσουμε έτσι και στο δεύτερο ημίχρονο. Υπάρχει ένα ματς ακόμη αλλά μέσα στο γήπεδο μας δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν»