Σύσκεψη για τη διεξαγωγή

Η πρώτη σύσκεψη για την τύχη του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ρούμπιν Καζάν στη Μόσχα θα πραγματοποιηθεί στις 11 σήμερα (13/2) το πρωί.
Δημοσίευση: 13/02/2012 - 07:23
Η πρώτη σύσκεψη για την τύχη του αγώνα του Ολυμπιακού με τη Ρούμπιν Καζάν στη Μόσχα θα πραγματοποιηθεί στις 11 σήμερα (13/2) το πρωί. Οι εκπρόσωποι της UEFA και οι παράγοντες των δύο ομάδων θα καταγράψουν την κατάσταση με τις πολικές θερμοκρασίες. 

Τελική απόφαση ωστόσο για το αν θα διεξαχθεί το ματς δεν θα πάρουν καθώς θα πρέπει να περιμένουν και την αυριανή μέρα. Ένα ενδεχόμενο είναι να αλλάξει η ώρα διεξαγωγής της αναμέτρησης και από τις 15:00 να πάει στις 13:00 ή στις 14:00.

Την Τρίτη (14/2) το πρωί θα επιθεωρήσουν τον αγωνιστικό χώρο ο διαιτητής και οι δύο προπονητές. Αν η θερμοκρασία είναι οριακά κάτω από τους -15, τότε ο Σέρβος Μάζιτς θα ζητήσει την γνώμη τους. Αν είναι πολύ κάτω από τους -15, τότε η αναμέτρηση θα γίνει την επομένη. 

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν προγραμματίσει προπόνηση σήμερα στο «Λουζνίκι». Αν μπορέσουν να προπονηθούν θα πάρουν μία πρώτη γεύση για τις συνθήκες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν στο παιχνίδι με τη Ρούμπιν. Η θερμοκρασία χτες στη Μόσχα άγγιζε το -23.