Τσιμίκας: “Τους βάλαμε μέσα στο τέρμα” (Video)

Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού ναι μεν έχρισε φαβορί την ομάδα του για την πρόκριση, αλλά τόνισε ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή στη ρεβάνς με τη Μπέρνλι.

Ο νεαρός άσος του Ολυμπιακού, Κώστας Τσιμίκας, ναι μεν έχρισε φαβορί την ομάδα του για την πρόκριση, αλλά τόνισε ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή στη ρεβάνς με τη Μπέρνλι.

“Ήταν μια πολύ σφικτή ομάδα. Μετά την κόκκινη κάρτα δεν είχαμε πολλούς χώρους. Τους βάλαμε όμως μέσα στο τέρμα. Πετύχαμε τρία γκολ και μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα. Τώρα θα πάμε στην Αγγλία και θα πάμε εκεί για να νικήσουμε. Σίγουρα το 3-1 δεν είναι σκορ ασφαλείας, αφού οι αγγλικές ομάδες είναι σφικτές στην άμυνα, αλλά θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τεχνικά είμαστε καλύτερη ομάδα, αλλά μέσα στην Αγγλία ποτέ δεν ξέρεις τι θα γίνει. Στο χέρι μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση”.

Για την προσωπική του εμφάνιση τόνισε: “Δουλειά μόνο. Μου έκανε πολύ καλό που έφυγα δανεικός και γύρισα πιο έτοιμος. Θα δίνω τα πάντα για τον Ολυμπιακό και για να νικάει η ομάδα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.