Κρέσπο: “Ηταν δύσκολο να διασπάσουμε την άμυνά τους”

Τι είπε ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός μετά το παιχνίδι με τη Βίντι, ένα παιχνίδι στο οποίο συμπλήρωσε 100 συμμετοχές με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και ήταν ο αρχηγός της ομάδας

Ο Χοσέ Ανχελ Κρέσπο στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα με τη Βίντι, στην άμυνα που έπαιξε η ουγγρική ομάδα και στο γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να τη διασπάσει. Είπε: “Παίξανε άμυνα και περίμεναν για ένα λάθος από εμάς να σκοράρουν. Μετά, ήταν δύσκολο για μας να διασπάσουμε την άμυνά τους. Αμυνθήκανε ομαδικά και μετά υπερασπίστηκαν το γκολ. Επαιξαν κλειστά και δεν μας έδωσαν την ευακιρία να δημιουργήσουμε. Πρέπει να βρούμε τρόπο, με κινήσεις, να δημιουργούμε φάσεις σε τέτοιες περιπτώσεις”.
Ρωτήθηκε για τις 100 συμμετοχές και αν περίμενε κάτι τέτοιο όταν ερχόταν στον ΠΑΟΚ. Είπε: “Δεν το φανταζόμουν. Μετά τη Σεβίλλη ποτέ δεν είχα παίξει πάνω από μία σεζόν. Οταν ήρθα έλεγα μήπως κι εδώ παίξω μία σεζόν ή λιγότερο; Και είμαι τώρα εδώ και έχω αρχίσει την τρίτη σεζόν. Ωραίο είναι και το περιβραχιόνιο αλλά ίσως λίγο δείχνει ότι μεγαλώνουμε στην ηλικία”, είπε χαμογελώντας. 
Ρωτήθηκε για την πρόκριση: “Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις. Είναι δύσκολο πάντως, πρέπει να πάμε στο Λονδίνο για να κερδίσουμε”.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.