Νίκολιτς: "Είμαι περήφανος"

Τι είπε ο Σέρβος τεχνικός της Βίντι μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ και τη νίκη της ουγγρικής ομάδας
Δημοσίευση: 08/11/2018 - 22:55
Ο Μάρκο Νίκολιτς δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του μετά το τέλος του παιχνιδιού της Βίντι με τον ΠΑΟΚ. Η νίκη έκανε τον Σέρβο τεχνικό να δώσει συγχαρτήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια. Μεταξύ άλλων, μίλησε και για τον αγώνα που δίνουν οι ομάδες για την πρόκριση. 
Στην αρχή των δηλώσεών του είπε: «Ηταν μια πραγματική μάχη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Είμαι περήφανος για τη νίκη και τον τρόπο που έπαιξαν. Δουλεύουμε σκληρά εδώ και πέντε μήνες. Προσπαθούμε να εκπροσωπήσουμε επάξια το ουγγρικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη. Έχουμε έξι βαθμούς και κατά κύριο λόγο η πρόκριση εξαρτάται από εμάς. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας που γέμισε το γήπεδο και μας υποστήριξε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι δουλεύουν για την ομάδα.
Ημασταν άριστοι τακτικά. Δεν θυμάμαι ο ΠΑΟΚ να μας έκανε σημαντικές ευκαιρίες. Αποδείξαμε ότι η πρώτη νίκη εναντίον του ΠΑΟΚ δεν ήταν τυχαία. Οπως είπα και στην αρχή των αγώνων, η συμμετοχή μας δεν είναι διακοσμητική".
Ο Σέρβος τεχνικός είπε ακόμη: "Τα αποτελέσματα μας δεν είναι τυχαία. Η Βίντι είναι σε θέση να παίξει και ωραίο ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και να ικανοποιήσει τον κόσμο της. Το πρόγραμμά μας είναι δύσκολο, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι στο πρωτάθλημα για να το κερδίσουμε και αυτό».
Είπε για τον ΠΑΟΚ και την ανάλυση που έκανε: «Προετοιμαζόμαστε για κάθε αντίπαλο, έχω δει όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ μαζί με τους συνεργάτες μου. Προσπαθήσαμε να δώσουμε το μάξιμουμ μέσα από τα παιχνίδια αυτά για να πάρουμε τα κατάλληλα αποτελέσματα. Μας βοήθησαν πολύ και τα ματς με ΑΕΚ και Τσέλσι».