Διέλυσε την Σταντάρ Λιέγης η Άρσεναλ, δύσκολη νίκη για την Άιντραχτ (video)

Η Άρσεναλ "ξέσπασε" στον έκτο όμιλο, συνθλίβοντας την Σταντάρ Λιέγης με 4-0, ενώ η Άιντραχτ για τον ίδιο όμιλο, απέδρασε από την έδρα της Γκιμαράες με γκολ του Εντικά.

Η Άρσεναλ, συνέτριψε την Σταντάρ Λιέγης με 4-0 στο Έμιρειτς, και έκανε το «δύο στα δύο» στον 6ο όμιλο για να βρεθεί μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα.
Η ομάδα του Ουνάι Έμερι έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο και μετά από 22 λεπτά στο ματς είχε ήδη πετύχει τρία γκολ.

Ο 19χρονος νεαρός Γκάμπριελ Μαρτινέλι Σίλβα, που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην Ευρώπη άνοιξε το σκορ στο 13 και διπλασίασε τα τέρματα των «κανονιέρηδων» και τα δικά του στο 16! Στο 22 ο Γουίλοκ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Άρσεναλ είχε ευκαιρίες και έφτασε και σε τέταρτο γκολ με τον Ντάνι Θεμπάγιος που διαμόρφωσε το τελικό 4-0. 
Η Άρσεναλ είναι στην κορυφή του 6ου ομίλου με 6 βαθμούς ενώ τρεις έχει η Σταντάρ Λιέγης που είχε κερδίσει την Γκιμαράες την πρώτη αγωνιστική. 

Άρσεναλ: Μαρτίνεθ, Μπεγερίν, Τίρνι, Θεμπάγιος, Τορέιρα, Μέιτλαντ Νάιλς(66 Πέπε), Χόλντιγνκ, Μουστάφι, Νέλσον(79 Ομπαμεγιάνγκ) , Γουίλοκ(74` Γκουεντουζί), Μαρτινέλι 

Σταντάρ Λιέγης: Μιλίνκοβιτς Σάβιτς, Φανχέουσντεν, Τσίμιροτ, Έμοντ(73` Αβενάτι), Μπόλιεβιτς(58` Καρσελά), Λεστίν(79` Αμαλάχ), Γκάβορι, Βοιβόντα, Μπαστιέν, Λαΐφης Εμποκού



Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης πήρε σημαντική νίκη στον 6ο όμιλο,  εκτός έδρας κόντρα στην Γκιμαράες με 1-0 χάρη σε γκολ του Εντικά. 
Αμφότερες ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες στο παιχνίδι και μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μπονατίνι στο 16,  όμως οι Γερμανοί ήταν αυτοί μπόρεσαν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα για να φύγουν από την Πορτογαλία με το πρώτο τρίποντο και να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης τον επόμενο γύρο. 

Γκιμαράες: Μιγκέλ Σίλβα, Πέδρο Ενρίκε, Ταμπσόμπα, Λούκας Εβαντζελίστα, Λέο Μπονατίνι(65` Ροκίνια) , Σακό(65` Μπρούνο Ντουάρτε), Έντουαρντς, Αγού, Ποά, Ανίν, Ντάβιντσον(78` Αντρέ Περέιρα). 

Αίντραχτ Φρανκφούρτης: Ρόννοου, Χιντερέγκερ, Ντουρμ(78` Ντα Κόστα), Τουρέ, Εντικά, Φερνάντες, Ροντέ (60` Καμάντα), Κόστιτς, Σόου, Γκονζάλο Πασιένσια (78 Ντοστ), Αντρέ Σίλβα



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.