«Λευκή» ισοπαλία για Μάντσεστερ, «έπιασε» κορυφή η Παρτιζάν (video)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έδειξε το καλό της πρόσωπο στο ματς του 12ου ομίλου εκτός έδρας κόντρα στην Άλκμααρ, πήρε όμως τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ η Παρτιζάν με πρωταγωνιστή τον Σαντίκ, νίκησε την Αστάνα στην έδρα της και πλέον μοιράζεται την πρώτη θέση με την Μάντσεστερ.

Για τον 12ο όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ, η Παρτίζαν πέρασε με πρωταγωνιστή και σκόρερ τον Σαντίκ με 2-1 από την Αστάνα και έφτασε τους τέσσερις βαθμούς σε δυο ματς. Δεύτερη ήττα η Αστάνα.

Με γκολ του Oυμάρ Σαντίκ στο 29΄η Παρτίζαν άνοιξε το σκορ, είχε ήδη απειλήσει με τον Ουρίσεβιτς στο 21’ σε πρώτο μέρος κατοχής μπάλας για τους Σέρβους (4-8 τελικές, 1-2 στην εστία, 45-55% κατοχή). 

Και στο δεύτερο ημίχρονο η φιλοξενούμενη ομάδα είχε καλή ανασταλτική λειτουργία (12 γκολ σε 3 προκριματικά η Αστάνα εντός έδρας, δυσκολεύτηκε στη δημιουργία) και με το δεύτερο στο ματς γκολ του Σαντίκ έφτασε στο 2-0 και πανηγύρισε πολύτιμη εκτός έδρας νίκη στην Αστάνα. Η γηπεδούχος μείωσε στο 85′ με τον Σιγκουργιόνσον μετά από πάσα του Μουρταζάγιεφ.

Σαντίκ ο απόλυτος πρωταγωνιστής με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο για την φορμαρισμένη Παρτίζαν.

Πρώτο ευρωπαϊκό ραντεβού για τις δυο ομάδες, με την Αστάνα να μετράει 7 νίκες στα 9 τελευταία εντός έδρας ματς και την Παρτίζαν να χάνει 21 στα 27 ματς ομίλων μέχρι την επικράτησή της για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ!

Στην πρεμιέρα, η Αστάνα ηττήθηκε 1-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Παρτίζαν έμεινε στο 2-2 με την Αλκμάαρ στο Βελιγράδι.

Aστάνα: Ερίκ, Ρουκάβινα, Μπεϊσεμπέκοφ (79’ Γιάνγκα), Τομάσεβιτς (15’ Ποστνίκοφ), Σόμκο, Πέρτσουκ, Μαέφσκι, Σιμούνοβιτς, Σιγκουργιόνσον, Ροτάριου, Κιζνισένκο (Μουρταζάγιεφ 46’)

Παρτίζαν: Στοΐκοβιτς, Μίλετιτς, Όστοϊτς, Πάβλοβιτς, Ουρόσεβιτς, Σουμά (66’ Τσέκιτς), Ζντιέλαρ, Τόσιτς (Μάρκοβιτς 77’), Νάτχο, Ασάνο (79’ Μπρέζανσιτς), Σαντίκ

΄



Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Άλκμααρ με την Μάντσεστερ Γ. στο «Cars Jeans Stadion» για την 2η αγωνιστική του 12ου ομίλου του Europa League. 

Οι δύο ομάδες δημιούργησαν αρκετές τελικές όμως καμία δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ που θα της έδινε και τη νίκη. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι Ολλανδοί είχαν 12 σουτ τα 4 εκ των οποίων στην εστία, ενώ η Γιουνάιτεντ είχε έξι όλα έκτος εστίας. 

Η ομάδα του Σόλσκιερ έφτασε τους 4 βαθμούς, όσους και η Παρτιζάν, ενώ η Άλκμααρ έφτασε τους 2. 

Οι ενδεκάδες:

Άλκμααρ:
Μπιζότ, Σουγκαβάρα, Φλάαρ, Βούιτενς, Βάινταλ, Μίντσο, Ντε Βάιτ (87’ Χατζηδιάκος), Κουπμάινερς, Ιντρίσι, Μποαντού, Στενγκς. 

Μαντσεστερ Γ.:
Ντε Χέα, Ρόχο, Λίντελοφ, Τεϊσέιρα, Γουίλιαμς, Μάτα (83’ ΜακΤομινάι), Μάτιτς, Φρεντ, Τζέιμς (63’ Ράσφορντ), Γκόμες, Γκρίνγουντ (77’ Λίνγκαρντ). 

Διαιτητής: Ματσέικα (Λιθουανία)



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.