Ο “κιτρινόμαυρος” έλεγχος

Μια ακόμα απογοητευτική εμφάνιση της ΑΕΚ με τον Μάρκο Λιβάια να είναι ο μοναδικός διασωθέντας του "κιτρινόμαυρου" ναυάγιου.

Μια ακόμα απογοητευτική εμφάνιση της ΑΕΚ με τον Μάρκο Λιβάια να είναι ο μοναδικός διασωθέντας του “κιτρινόμαυρου” ναυάγιου. 

Πολλά τα προβλήματα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει ο Καρντόσο με αφορμή την απόδοση που είχαν οι παίκτες του στον αγώνα με την Τραμπζονσπόρ. Το σημαντικότερο πρόβλημα ωστόσο ήταν αυτό της φυσικής κατάστασης με την ομάδα να δείχνει πως έχει πρόβλημα… 


Αναλυτικά ο έλεγχος των “κιτρινόμαυρων”.



Βασίλης Μπάρκας
: Δέχθηκε τρία τέρματα, τα δύο από αυτά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Είχε κάποιες καλές επεμβάσεις αποτρέποντας το σκορ να πάρει μεγαλύτερη έκταση. 


Παουλίνιο
: Αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στην πλευρά του. Με αρκετή επιθετική διάθεση, αλλά ελάχιστες επιστροφές που είχαν ως αποτέλεσμα να δημιουργήσουν ρήγμα στην άμυνα της ΑΕΚ. Δεν ήταν σε καλή βραδιά. 


Όγνκνιεν Βράνιες
: Μαχητικός, αλλά χωρίς να περιορίσει τα υψηλόσωμα κορμιά της τουρκικής ομάδας. Η ΑΕΚ δέχθηκε δύο γκολ μέσα από την “καρδιά” της άμυνάς της και αυτό το επέτρεψαν (και) τα στόπερ της.


Στράτος Σβάρνας
: Έχασε αρκετές μονομαχίες, ενώ από ένα σημείο και μετά έμεινε από δυνάμεις. Είναι χαρακτηριστική η προσπέραση του Εκουμπάν στο σπριντ λίγο πριν το φινάλε του αγώνα. Πλήρωσε την απειρία του.


Έλντερ Λόπες
: Ξεκίνησε ιδανικά τον αγώνα με την ασίστ στο γκολ του Λιβάια, είχε κάποιες καλές τοποθετήσεις ανασταλτικά όμως όσο περνούσε η ώρα και έμενε από δυνάμεις τα προβλήματα από την αριστερή πλευρά αυξάνονταν. 


Σιμόες
: Είχε ίσως τα περισσότερα τρεξίματα στον αγώνα από τους συμπαίκτες του. Προσπάθησε να αναχαιτίσει τις επιθέσεις των Τούρκων, όμως ήταν απελπιστικά μόνος του. Δεν έλειψαν τα λάθη. 


Σιμάο
: Σε κακή βραδιά. Δεν έκανε τίποτα απ’ ότι του ζητούσε ο Καρντόσο. Πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις και ελάχιστες βοήθειες ανασταλτικά. 


Βέρντε
: Είναι προφανές ότι ακόμα δεν έχει εγκλιματιστεί στις απαιτήσεις του Πορτογάλου προπονητή. Ξεκίνησε καλά με τη φάση του γκολ να αρχίζει από δική του έμπνευση όμως στη συνέχεια ήταν μόνιμα χαμένος.


Λιβάια
: Ο πιο δραστήριος και επικίνδυνος παίκτης της ΑΕΚ. Ο μόνος που αισθάνθηκε η άμυνα της Τραμπζονσπόρ. Σκόραρε, απείλησε, προσπάθησε να δημιουργήσει. Αλλά μέχρι εκεί διότι δεν είχε τις απαραίτητες βοήθειες. 


Μάνταλος
: Προσπάθησε να πάρει πρωτοβουλίες όμως οι Τούρκοι είχαν “διαβάσει” σωστά το παιχνίδι της ΑΕΚ παρακολουθώντας από κοντά κάθε κίνηση του αρχηγού με αποτέλεσμα αυτός να μην συνεισφέρει όσα περίμενε ο Καρντόσο. 


Ολιβέιρα
: Λίγα πράγματα από τον Πορτογάλο επιθετικό που ακόμα ψάχνει να βρει τα πατήματά του. Πολλές λανθασμένες υποδοχές της μπάλας και αρκετά λάθη γενικότερα, ενώ και ο Καρντόσο είχε παράπονα από τις τοποθετήσεις του. 


Κρστιτσιτς
: Ο Καρντόσο τον πέρασε στο ματς αντί του αρνητικού Σιμάο, όμως πήρε ελάχιστα από τον Σέρβο μέσο. Δεν μπόρεσε να κρατήσει μπάλα, δεν μπόρεσε να μοιράσει σωστά παιχνίδι και έκανε αρκετά λάθη στο σύντομο διάστημα που αγωνίστηκε. 


Ζεράλντες
: Μπήκε δύο λεπτά μετά τον Κρστιτσιτς (65′) για να προσφέρει λύσεις στην οργάνωση του παιχνιδιού της ΑΕΚ όμως και αυτή η κίνηση δεν απέδωσε. Είχε μια καλή ευκαιρία να μειώσει σε 3-2 όμως το σουτ σταμάτησε στα σώματα. 


Γιακουμάκης
: Αντικατέστησε στα τελευταία λεπτά τον αρνητικό Ολιβέιρα. Μπήκε στο 83′ και δεν κατάφερε να διορθώσει τα κακώς κείμενα στην επίθεση της ΑΕΚ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.