Σημαντικές διευκρινίσεις για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στην Μπρατισλάβα

Σε ανακοίνωση με σημαντικές λεπτομέρειες για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ που θα βρεθούν στην Μπρατισλάβα για το ματς με τη Σλόβαν προχώρησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Λίγες ώρες απέμειναν για τη σέντρα του πρώτου αγώνα ανάμεσα στη Σλόβαν Μπρατισλάβα και τον ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας. Κι εκεί σημαντικός όγκος οπαδών του ΠΑΟΚ θα δώσει δυναμικό παρών και προς αποφυγή ταλαιπωρίας η ΠΑΕ προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση:
«Σε καθε γήπεδο, σ΄ όλη τη Γη. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τον κόσμο του στο πλευρό του στη Μπρατισλάβα κόντρα στη Σλόβαν. Το paokfc.gr έχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τους εκδρομείς του Δικεφάλου.
Μετά τη σύσκεψη ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (21.08) ανάμεσα στα στελέχη των δύο ομάδων, της UEFA και της σλοβακικής αστυνομίας αποφασίστηκαν τα εξής:
Το σημείο συνάντησης για τους φιλάθλους του Δικεφάλου είναι η Main Square και η ώρα συγκέντρωσης έχει οριστεί στις 17:30 (τοπική ώρα).
Απο εκεί οι φίλαθλοι της ομάδας θα μεταβούν στο γήπεδο με συνοδεία της τοπικής αστυνομίας.
Οι θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 19:00 (τοπική ώρα).
Στο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί αυστηρός έλεγχος ταυτοπροσωπίας με διαβατήριο ή ταυτότητα που πρέπει ν’ αντιστοιχεί με το ονομα που αναγράφεται στο εισιτήριο.
Επίσης, σύμφωνα με τη νομοθεσία της Σλοβακίας, δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε άτομο υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλ.
Βοηθήστε την ομάδα μας να δώσει άλλη μια μάχη χωρίς την οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά που θα μπορούσε να οδηγήσει σε πιθανή τιμωρία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.