Κόζακ: «Μας περιμένει σκληρός αντίπαλος αλλά … »

Ο ... νεόκοπος τεχνικός της Σλόβαν Μπρατισλάβα παραδέχτηκε πως ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί, αλλά εξήγησε πως η ομάδα του μπορεί να έχει τύχη απέναντί του.

Ο τεχνικός της Σλόβας Μπρατισλάβα, Γιαν Κόζακ παραδέχτηκε πως διακατέχεται από μια … νευρικότητα λόγω της σημασίας αυτών των αγώνων για την ομάδα του, προσπάθησε να μην πει πολλά γι’ αυτήν ενώ σχολίασε και την παρουσία του Στοχ.
«Παραδέχομαι ότι έχω μια …. ενδεκάδα στο κεφάλι μου, πιστεύω ότι τίποτα δεν θα συμβεί και ότι πρόκειται να αγωνιστούμε με αυτό που έχω κατά νου και σκοπεύω να κάνω», ανέφερε αρχικά απαντώντας σ’ ερώτηση για το αν έχει αποφασίσει για το αρχικό σχήμα της αυριανής αναμέτρησης και συνέχισε: «Θέλουμε να πετύχουμε με την απόδοση μας. Μας περιμένει σκληρός αντίπαλος. Αν παίξουμε ως ομάδα, θα έχουμε την ευκαιρία μας».
Ο 39χρονος τεχνικός παραδέχτηκε πως θα είναι ο δυσκολότερος αγώνας στη μέχρι τώρα καριέρα του και πως αυτό του προκαλεί μια νευρικότητα: «Ναι, είναι η … κορυφή μου μέχρι στιγμής, αλλά είμαι νευρικός πριν από κάθε αγώνα. Ωστόσο, προσπαθώ πάντα να κάνω ό, τι καλύτερο μπορούμε για την ομάδα και θα είμαι χαρούμενος αν μπορούμε όλοι να πούμε μετά τον αγώνα ότι κάναμε ό, τι μπορούσαμε».
Σ’ ερώτηση για το αν υπάρχει φαβορί αποκρίθηκε: «Σ’ αυτό το διπλό παιχνίδι, το φαβορί είναι σαφές, καθώς ο Άγιαξ σκόραρε τέσσερα γκολ, αλλά θα αγωνιστούμε για την επιτυχία και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσουν οι οπαδοί».
Σ’ ότι αφορά τον Μίροσλαβ Στοχ σχολίασε: «Τον σέβομαι ως παίκτη, θα αφήσω τα υπόλοιπα για τον εαυτό μου, δε θα σχολιάσω», είπε ο Κόζακ αποφεύγοντας να μπει σε μια ιστορία του παρελθόντος που είχε να κάνει με τον πατέρα του και τον Στόχ στην Εθνική Σλοβακίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.