Τόπο στα νιάτα (pics)

Ποδοσφαιριστές που μας απασχολούν και θα μας απασχολήσουν για πολλά ακόμα χρόνια...Τα ''παιδιά'' που πρωταγωνίστησαν στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Μπουκαγιό Σακά, γεννημένος 5 Σεπτεμβρίου 2001.

Ο Ουνάι Έμερι τον χρησιμοποιήσε βασικό τον 18χρονο στην Φρανκφούρτη κόντρα στην Άιντραχτ (0-3) και ο μικρός δικαίωσε τον Ισπανό προπονητή του με το πρώτο ευρωπαϊκό του γκολ και δύο ασίστ!

Μέισον Γκρίνγουντ, γεννημένος 1η Οκτωβρίου 2001

Ο Σόλσκιερ δεν έφερε αντικαταστάτη του Ρομέλου Λουκάκου καθώς πιστεύει πολύ στον νεαρό επιθετικό που πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο Όλντ Τράφορντ στην πρεμιέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην διοργάνωση με την Αστάνα. Ο νεότερος παίκτης στην ιστορία της αγγλικής ομάδας που σκοράρει στην Ευρώπη μετά τον Ράσφορντ.

Νικολό Τζανιόλο, γεννημένος 2 Ιουλίου 1999

Ο 20χρονος Ιταλός συστήθηκε στο ευρύ κοινό την περσινή σεζόν και φέτος αναμένεται να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Κόντρα στην Μπασακσεχίρ σημείωσε το 3ο γκολ της Ρόμα στην άνετη νίκη με 4-0, ενώ μοίρασε και την ασίστ για το γκολ του Τζέκο (2-0).

Ντόνγελ Μάλεν, γεννημένος 19 Ιανουαρίου 1999

Ο 20χρονος Ολλανδός την περσινή σεζόν πήρε χρόνο συμμετοχής από τον Φαν Μπόμελ ερχόμενος από τον πάγκο. Φέτος τα πράγματα είναι διαφορετικά, μετά την αποχώρηση των Ντε Γιονγκ και Λοσάνο, έτσι ο νεαρός μετά τα 5 γκολ που πέτυχε στο πρωτάθλημα απέναντι στην Φίτεσε, έβαλε και στην Ευρώπη στην νίκη με 3-2 κόντρα στην Σπόρτινγκ μέσα στο Αϊντχόφεν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.