Εκπληκτική η Λουντογκόρετς συνέτριψε (5-1) την ΤΣΣΚΑ

Στο άλλο παιχνίδι του 8ου ομίλου, Εσπανιόλ και Φερεντσβάρος έμειναν στο 1-1 στη Βαρκελώνη

Η Λουντογκόρετς έκανε εκπληκτικό β’ μέρος στο παιχνίδι που έγινε στη “Λουντογκόρετς Αρένα” και ενώ πήγε στο ημίχρονο πίσω στο σκορ (η ΤΣΣΚΑ με το γκολ του Ντιβέεφ ήταν στο 0-1) πέτυχε πέντε γκολ και πήρε μια εντυπωσιακή νίκη στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τη βουλγαρική ομάδα ο Κλαούντιο Κεσέρου. Ο 33χρονος Ρουμάνος επιθετικός πέτυχε τρία γκολ. 

Η ΤΣΣΚΑ προηγήθηκε στο 11’ με τον Ντιβέεφ με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Βλάσιτς και το 0-1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου. 

Τρία γκολ σε 5 λεπτά!

Η Λουντογκόρετς έκανε εντυπωσιακό μπάσιμο στο β΄μέρος και πέτυχε τρία γκολ σε 5 λεπτά. Στο 47’ ο Βάντερσον έκανε το 1-1. Στο 50’ ο Λουκόκι από σέντρα του Νεντιάλκοφ έκανε το 2-1. 

Χατ τρικ από Κεσέρου

Ακολούθησαν τρία γκολ του Κεσέρου. Στο 52’ με εκπληκτικό σουτ από τα 20 μέτρα. Στο 68’ από σέντρα του Νεντιάλκοφ και στο 73’ με πέναλτι και το σκορ πήγε στο 5-1.  

Το πέναλτι με το οποίο έκανε το 5-1 ο Κεσέρου, το κέρδισε ο Μαρσελίνιο όταν ανατράπηκε από τον Ακινφέεφ που σε αυτή τη φάση είδε και την κίτρινη κάρτα. 

Λουντογκόρετς: Ρενάν, Σισίνιο, Γκριγκόρε, Φόρστερ, Νεντιάλκοφ, Αντριανανεναϊνά, Μπατζί, Μαρσελίνιο (74’ Γκόραλσκι), Λουκόκι (84’ Ζορζίνιο), Κεσέρου (86’ Μπίτον), Βάντερσον. 
ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ακινφέεφ, Ντιβέεφ, Κάρποφ, Μάγκνουσον, Μπίστροβιτς, Κουτσάεφ (71’ Κουτσάεφ), Φερνάντες, Ομπλικόφ, Βλάσιτς, Μπιγιόλ (53’ Τσάλοφ), Νισιμούρα (54’ Αχμέτοφ)

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ 1-1

Εσπανιόλ και Φερεντσβάρος είχαν από ένα γκολ και από ένα δοκάρι στο 1-1 στο “Ελ Πρατ” της Βαρκελώνης.

Και για τις δύο ομάδες ήταν η επιστροφή σε ομίλους μετά από πολλά χρόνια. Για την Εσπανιόλ ήταν μετά από 13 χρόνια ενώ η Φερεντσβάρος μπήκε σε όμιλο, είτε UCL είτε UEL, έπειτα από 15 χρόνια.

Με αυτογκόλ προβάδισμα για την ουγγρική ομάδα

Η Φερεντσβάρος προηγήθηκε στο 10’. Με αυτογκόλ του Χάβι Λόπεθ έγινε το 0-1.

Ο παίκτης της Εσπανιόλ έκανε τάκλιν για να κόψει την μπάλα από τη σέντρα του Ισαέλ και στην προσπάθειά του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Το 0-1 ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

 Στο 60’ η Εσπανιόλ ισοφάρισε.

Ο Ματίας Βάργκας έκανε με κεφαλιά το 1-1. 

Από ένα δοκάρι

Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι στο β’ μέρος. Η Φερεντσβάρος στο 51’ με τον ο Ισαέλ. Η Εσπανιόλ στο 78’ με τον Γκρανέρο.
 
Εσπανιόλ: Ντάνι Λόπεθ, Χάβι Λόπεθ, Νάλδο, Εσπινόσα, Βιλά (67’ Πεδρόσα), Μελένδο (56’ Καγιέρι), Ρόκα, Λοθάνο, Γκρανέρο, Βάργκας (74’ Καμπουσάνο), Γου
Φερεντσβάρος: Ντιμπούς, Μπότκα (66’ Λόβρεντσιτς), Μπλάζιτς, Ντβάλι, Χάιστερ, Χαράτιν, Σινγκέρ, Ιχνατένκο (85’ Φριμπόνγκ), Ισαέλ (65’ Σίγκνεβιτς), Ζούμπκοβ, Ενγκουέν


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.