Μπράγκα και Σλόβαν ξεκίνησαν με το δεξί (video)

Η Μπράγκα, που υποχρέωσε την Γουλβς σε ήττα σοκ μετά από 7 νίκες στη σειρά και η Σλόβαν Μπρατισλάβας, που έφερε "τούμπα" το 1-2 με την Μπεσίκτας, κάνοντάς το 4-2, βρίσκονται στην κορυφή του δέκατου ομίλου.

Η Μπράγκα, που υποχρέωσε την Γουλβς σε ήττα σοκ μετά από 7 νίκες στη σειρά και η Σλόβαν Μπρατισλάβας, που έφερε “τούμπα” το 1-2 με την Μπεσίκτας, κάνοντάς το 4-2, βρίσκονται στην κορυφή του δέκατου ομίλου.

Οι Σλοβάκοι άνοιξαν το σκορ μετά το τραγικό λάθος του Κάριους, που επέτρεψε στον Σπόραρ να κάνει το 1-0 σε κενή εστία στο 14′.

15 λεπτά αργότερα η Μπεσίκτας έκανε το 1-1 με τον Λιάιτς, ο οποίος σκόραρε με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Ντε Καμπς. Οι Τούρκοι πήγαν προηγούμενοι στα αποδυτήρια μετά το αυτογκόλ του Μποζίκοφ στις καθυστερήσεις.

Στο 58′ ο Σπόραρ έβαλε το δεύτερο προσωπικό του, ισοφαρίζοντας μετά από νέο τουρκικό λάθος στην άμυνα. Χρυσή αλλαγή ο Λιούμπισιτς που στις καθυστερήσεις άνοιξε το δρόμο για τη νίκη. Σαν να μην εφτανε αυτό η Σλόβαν έβαλε κι άλλο γκολ με τον Ρασάλα δίνοντας θριαμβευτικό τόνο στη νίκη της.

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ: Γκρέιφ, Ντε Καμπς(82′ Λιούμπισιτς), Ραρσάλα, Σπόραρ, Ιμπραχίμ, Ντράζιτς(76′ Ντάνιελ), Αμπένα, Μεντβέντεφ, Χόλμαν, Μποζίκοφ, Ντε Μάρκο

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ: Κάριους, Βίκτορ Ρουίθ(74′ Χάτσινσον), Ντάγκλας, Ναϊρ, Ελνένι, Ενκουντού(81′ Γιάλτσιν), Λιάιτς, Ρεμπότσο, Βίντα, Τοκούζ, Ντιαμπί(78′ Λενς)

Γουλβς και Μπράγκα είχαν στείρο πρώτο ημίχρονο, με μόνο 5 τελικές και για τις δύο, αλλά καμία στο στόχο. 

Στο δεύτερο μέρος οι Άγγλοι μπήκαν με φούρια, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Στο 73′ ο Ρικάρντο Χόρτα ολοκλήρωσε με ιδανικό τρόπο την κόντρα επίθεση και έκανε το 0-1.

ΓΟΥΛΒΣ: Ρουί Πατρίσιο, Ντόχερτι(81′ Τραορέ), Μπένετ, Ρούμπεν Νέβες, Χιμένεθ, Κουτρόνε, Μπολί, Κόαντι, Γκιμπς-Γουάιτ(67′ Μουτίνιο), Τζόνι, Ντέντονκερ(76′ Ζότα)

ΜΠΡΑΓΚΑ: Ματέους, Σεκέιρα, Σάντος, Αντρέ  Χόρτα(86′ Νοβάις), Παουλίνιο, Ρικάρντο Χόρτα(88′ Μουρίγιο), Φρανσέρτζιο, Βιάνα, Εσγκάιο, Παλίνια, Γκαλένο(84′ Τρινκάο) 




Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.