Με το… δεξί Γάνδη και Βόλφσμπουργκ

Η Γάνδη λύγισε δύσκολα της αντίσταση της Σεντ Ετιέν (3-2), ενώ η Βόλφσμπουργκ δεν υποτίμησε την άπειρη Ολεξαντρίγια (3-1). Βέλγοι και Γερμανοί φιγουράρουν στο ρετιρέ του 9ου ομίλου.

Η Γάνδη λύγισε δύσκολα της αντίσταση της Σεντ Ετιέν (3-2), ενώ η Βόλφσμπουργκ δεν υποτίμησε την άπειρη Ολεξαντρίγια (3-1). Βέλγοι και Γερμανοί φιγουράρουν στο ρετιρέ του 9ου ομίλου.

ΓΑΝΔΗ-ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ 3-2

Μόλις στο 2ο λεπτό η Γάνδη πήρε προβάδισμα μετά την κούρσα του Γιάρεμτσουκ, την επέμβαση του Ρουφιέ και την κοντινή προβολή του Ντέιβιντ που έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. 8ο γκολ στα τελευταία 13 ματς, 3ο φέτος στην Ευρώπη για τον Καναδό.
Στο 17ο λεπτό ο Γιουσούφ απείλησε χάνοντας την πρώτη μεγάλη ευκαιρία των ”Στεφανουά” για την ισοφάριση, όμως στο 38ο λεπτό το γκολ ήρθε από τον Καζρί που έπιασε ένα άπιαστο σουτ για το 1-1.

Οι Βέλγοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τον Ντέιβιντ να χτυπά ξανά αξιοποιώντας την φοβερή πάσα με τακουνάκι του Ντεπουάτρ γράφοντας το 2-1 στο φινάλε του πρώτου μέρους.
Ορεξάτος ο Ντέιβιντ και στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, λίγο έλειψε να κάνει χατ τρικ με την συμπλήρωση μιας ώρας στο ματς. Το γκολ ήρθε τρία λεπτά αργότερα μετά την εκτέλεση φάουλ του παλιού παίκτη του Ολυμπιακού Οτζίτζα Οφόε και το αυτογκολ του Περέν που προσπάθησε να διώξει στέλνοντας με προβολή την μπάλα στα δίχτυα του Ρουφιέ (3-1).

Η γαλλική ομάδα ξαναμπήκε στο ματς στο τελευταίο τέταρτο εξαιτίας του Καμίνσκι καθώς με δικό του απίθανο αυτογκόλ το παιχνίδι απέκτησε νέο ενδιαφέρον με τον τερματοφύλακα της Γάνδης να δίνει ελπίδες στους φιλοξενούμενους (3-2). Η Σεντ Ετιέν λίγο έλειψε να φύγει με το βαθμό όμως ο Καμίνσκι σταμάτησε τον Μπουανγκά στο 89ο λεπτό.

Γάνδη: Καμίνσκι, Ν’Γκαντέου-Ν’Γκατζού, Οβούσου, Γάρεμτσουκ (81′ Μπρον), Οτζίτζα, Ντέιβιντ, Ασάρε, Λούστιγκ, Κουμς, Ντεπουάτρ, Πλαστούν

Σεντ Ετιέν: Ρουφιέ, Μουκουντί (72′ Μπέριτς), Κολοντζιέτζακ, Μ’Βιλά, Καζρί, Καμπάιγ (65′ Μπουανγκά), Χαμουμά (72′ Νορντέν), Περέν, Ντεπουσί, Γιουσούφ, Τραούκο



ΒΟΛΦΣΜΠΟΥΡΓΚ – ΟΛΕΞΑΝΤΡΙΓΙΑ 3-1

Η πιο έμπειρη Βόλφσμπουργκ δεν υποτίμησε την αντίπαλο της και μέσα σε τρία λεπτά στο πρώτο ημίχρονο καθάρισε το παιχνίδι. Ο Άρνολντ με σουτ έξω από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους με τον Πάνκιφ νε φέρει τεράστιο μερίδιο ευθύνης και ο Μεχμέντι στο 24ο λεπτό διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του Όλιβερ Γκλάσνερ με εξαιρετικό πλασέ (2-0).

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Βέγκχορστ δεν έκανε ιδανικό τελείωμα χάνοντας την ευκαιρία για ένα τρίτο γκολ με τον Πάνκιφ να αντιδρά σωστά. Η Ολεξαντρίγια αιφνιδίασε τους Γερμανούς και ξαναμπήκε στο ματς, με το γκολ του Μπαναντά ύστερα από το φάουλ του Γκρετσίσκιν στο 66ο λεπτό (2-1). Η Βόλφσμπουργκ αντέδρασε άμεσα με τον Μπρέκαλο να δίνει ξανά μαξιλάρι δυό τερμάτων στους γηπεδούχους με την σέντρα και την ασίστ του Μεχμέντι (3-1).

Βόλφσμπουργκ: Πέρβαν, Μπρέκαλο, Βέγκχορστ, Γκέρχαρντ, Μεχμέντι, Ρουσιγιόν, Μπαμπού, Γκιλαβογκί, Άρνολντ, Κνόχε, Τίσεραντ

Ολεξαντρίγια: Πάνκιφ, Ντόβγκι, Τρετιάκοφ, Μιροσιντσένκο, Μπίκαλ, Λούτσκεβιχ, Σίταλο, Πασάγεβ, Γκρετσίσκιν, Μπαναντά, Ντούμπρα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.