Αφιερωμένη στον Ρίκσεν η νίκη της Ρέιντζερς (video)

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν στα δύο παιχνίδια του 7ου ομίλου, με το ματς στο «’Αιμπροξ» να διεξάγεται στη σκιά του πρόωρου χαμού του Φερνάντο Ρίκσεν.

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν στα δύο παιχνίδια του 7ου ομίλου, με το ματς στο «’Αιμπροξ» να διεξάγεται στη σκιά του πρόωρου χαμού του Φερνάντο Ρίκσεν. 

Πόρτο – Γιουνγκ Μπόις  2-1
Στην επιστροφή της στο Γιουρόπα Λιγκ μετά την περίοδο 2010-11 (είχε κατακτήσει το τρόπαιο), η Πόρτο ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο Γιουρόπα Λιγκ. Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Φρανσίσκο Σοάρες που σκόραρε δις (8΄, 29΄) επιβλήθηκε της πρωταθλήτριας Ελβετίας, με σκορ 2-1.

Ενδιάμεσα, στο 14΄ η Γιουνγκ Μπόις είχε ισοφαρίσει με εύστοχο πέναλτι του Ενσαμέ, πέναλτι που κέρδισε ο Ασαλέ από τον Αγκουστίν Μαρτσεσίν.

Ρέιντζερς – Φέγενορντ 1-0
Σε μέρα μεγάλης θλίψης, έπαιξε η Ρέιντζερς απέναντι στη Φέγενορντ, εξαιτίας του πρόωρου χαμού από αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση,  του 43χρονου Φερνάντο Ρίκσεν. Μάλιστα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη του αγώνα, ενώ το πρωί και οι δύο ομάδες κατέθεσαν στεφάνια αποτίοντας φόρο τιμής στον Ολλανδό πρώην παίκτη της δευτεραθλήτριας Σκωτίας.

Στα αγωνιστικά η ομάδα του Στίβεν Τζέραρντ επικράτησε 1-0, με γκολ του Ότζο στο 24ο λεπτό και παρέμεινε αήττητη στο «Άιμπροξ» για 14ο συνεχόμενο ευρωπαϊκό παιχνίδι.





Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.