Επιτέλους νίκη στο «Πάρκεν» για την Κοπεγχάγη!

Οι γηπεδούχοι επικρατήσαν στα ματς του 2ου ομίλου και μάλιστα με το ίδιο σκορ. Με τους Ζέκα – Σωτηρίου παρόντες, η Κοπεγχάγη νίκησε 1-0 και μοιράζεται την κορυφή με την Ντιναμό Κιέβου.

Οι γηπεδούχοι επικρατήσαν στα ματς του 2ου ομίλου και μάλιστα με το ίδιο σκορ. Με τους Ζέκα – Σωτηρίου παρόντες, η Κοπεγχάγη νίκησε 1-0 και μοιράζεται την κορυφή με την Ντιναμό Κιέβου.
Κοπεγχάγη – Λουγκάνο 1-0
Στο Στάδιο «Παρκεν», οι παίκτες της Κοπεγχάγης αναφώνησαν: Επιτέλους νίκη! Πέρυσι στην φάση των ομίλων οι πρωταθλητές Δανίας είχαν πάρει μόλις έναν βαθμό στην έδρα τους, από τους 9 πιθανούς. Φέτος ξεκίνησαν με ιδανικό τρόπο την πορεία τους, καθώς επικράτησαν 1-0 της Λουγκάνο.

Ο Κάρλος Ζέκα ήταν παρών καθ΄όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης (ήταν και αρχηγός), όπως και ο Κύπριος Σωτηρίου. Το μοναδικό τέρμα σημειώθηκε στο 50ο λεπτό, με τον νεοαποκτηθέντα Ουρουγουανό Μίκαελ Σάντος. Αυτή ήταν η 9η εκτός έδρας ευρωπαϊκή ήττα της Λουγκάνο στα 13 τελευταία παιχνίδια.

Ντιναμό Κιέβου – Μάλμε 1-0

Μετά από 41 χρόνια αναμετρήθηκαν και πάλι Ντιναμό Κιέβου και Μάλμε στο Στάδιο «Ολιμπίσκι». Και οι δύο αντίπαλοι είχαν αποκλειστεί πέρυσι στην ίδια διοργάνωση, από τον ίδιο αντίπαλο. την Τσέλσι, στην φάση των «32» η Μάλμε και στη φάση των «16» οι Ουκρανοί.

Η αναμέτρηση όδευε προς το στείρο 0-0, με τις δύο ομάδες να μην εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν, αλλά στο 84ο λεπτό, μετά την ασίστ του Σεπέλεφ, ο Μπουγιάλσκι λύτρωσε την ομάδα του. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.