Πάρτυ της Βασιλείας, νίκη για Χετάφε (video)

Με νίκες ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στον τρίτο όμιλο του Europa League Βασιλεία και Χετάφε, οι οποίες επικράτησαν των Κρασνοντάρ και Τραμπζονσπόρ αντίστοιχα.

Καταιγιστική ήταν στην πρεμιέρα της στο Europa League η Βασιλεία, η οποία συνέτριψε 5-0 την Κρασνοντάρ για τον τρίτο όμιλο. Δύο ωραία τελειώματα του Μπούα στο 9’ και στο 40’ έβαλαν μπροστά στο σκορ με 2-0 τους Ελβετούς.

Το 3-0 έγινε στο 52’ από τον Ζούφι, ενώ τα προβλήματα στην άμυνα της Ρωσικής ομάδας αποτυπώθηκαν με το αυτογκόλ του Φιλένα δύο λεπτά μετά. Ο Οκαφόρ στο 79’ πέτυχε το πέμπτο τέρμα της Βασιλείας, η οποία από νωρίς έβαλε τις βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση. 

Οι συνθέσεις: 
Βασιλεία: Ομλιν, Βίντμερ, Αλντερέτε, Πετρέτα, Κομέρ, Στόκερ (58’ Οκαφόρ), Ζούφι, Τσάκα, Μπούα, Καμπράλ (66’ Ριβέρος).
Κρασνοντάρ: Σαφόνοφ, Μαρτίνοβιτς, Πετρόφ, Σπάχιτς, Ραμίρες, Καμπόλοφ (46’ Ουτκίν), Φιλένα, Όλσον (60’ Ναμλί), Μασιέλ, Σουλεϊμάνοφ, Ιγκνατίεφ (67’ Μπεργκ). 

Χετάφε-Τραμπζονσπόρ
Με νίκη ξεκίνησε το ευρωπαϊκό της ταξίδι στο Europa League και η Χετάφε, η οποία επικράτησε 1-0 της Τραμπζονσπόρ στη Μαδρίτη. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε στο 18ο λεπτό ο Άνχελ Ροντρίγκες έπειτα από ασίστ του Ραούλ Γκαρσία. Για την τουρκική ομάδα έκανε ντεμπούτο στην Ευρώπη ο Ντάνιελ Στάριτζ, ο οποίος μπήκε στο ματς στο 46’. Μάλιστα, ο Άγγλος επιθετικός έχασε σημαντική ευκαιρία λίγο πριν την εκπνοή όταν πριν εκτελέσει τον Τσιτσισόλα από θέση τετ-α-τετ είδε τον Ντακονάμ να κάνει προβολή και να διώχνει σε κόρνερ. 

Οι συνθέσεις:
Χετάφε
: Τσιτσισόλα, Νιόμ, Μπρούνο, Ραούλ Γκαρσία, Ντακονάμ, Φαϊρ, Πορτίγιο, Τιμόρ, Κένεντι (77’ Κουκουρέλα), Άνχελ, Γκαλέγιο (68’ Μάτα).
Τραμπζονσπόρ: Τσακίρ, Ζοάο Περέιρα, Νόβακ, Κάμπι, Χοσεϊνι, Όμπι Μίκελ, Σόσα, Ερντογάν (59’ Πάρμακ), Αβντιάι (46’ Στάριτζ), Νουακαέμε, Σόρλοθ. 





Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.