Παραμένει αήττητη εκτός έδρας η ΑΕΚ

H πρόκριση της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League μπορεί να χάθηκε για ένα γκολ, όμως η Ένωση συνέχισε το εκτός έδρας αήττητο σερί της στη διοργάνωση.

H πρόκριση της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League μπορεί να χάθηκε για ένα γκολ, όμως η Ένωση συνέχισε το εκτός έδρας αήττητο σερί της στη διοργάνωση.

Οι “κιτρινόμαυροι” αγνόουν την ήττα μακριά από το γήπεδό τους στο Europa League από τις 20 Οκτωβρίου 2011! Τότε, η Ένωση είχεν χάσει 3-1 από την Λοκομοτίβ Μόσχας έχοντας στον πάγκο της τον Νίκο Κωστένογλου.

Από εκείνο το βράδυ μέχρι και σήμερα η ΑΕΚ δεν έχει ηττηθεί εκτός έδρας στο Europa League, τρέχοντας σερί 9 αγώνων με τέσσερις νίκες και πέντε ισοπαλίες. 

Κατά σειρά δεν έχει ηττηθεί εκτός έδρας από Στουρμ Γκρατς, Σεντ Ετιέν, Μπριζ, Ριέκα, Αούστρια, Μίλαν, Ντιναμό Κιέβου, Κραϊόβα και Τράμπζον. Έχει μάλιστα κερδίσει σε Αυστρία (Γκρατς), Κροατία (Ριέκα), Ρουμανία (Κραϊόβα) και χθες στην Τραπεζούντα.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως από την στιγμή που επέστρεψε η ΑΕΚ στην Ευρώπη, ο απολογισμός της στο Europa League είναι θετικός, καθώς σε 16 αναμετρήσεις έχει μόλις 2 ήττες από Σεντ Ετιέν και Τράμπζονσπορ, ενώ μετράει τέσσερις νίκες και δέκα ισοπαλίες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.