Καραμάν: “Ήταν αποφασισμένη η ΑΕΚ”

Ο Ουνάλ Καραμάν υπογράμμισε πως η ΑΕΚ αγωνίστηκε στη ρεβάνς με στόχος τη νίκη και πως τα κατάφερε.

Ο Ουνάλ Καραμάν υπογράμμισε πως η ΑΕΚ αγωνίστηκε στη ρεβάνς με στόχος τη νίκη και πως τα κατάφερε. Ο προπονητής της Τράμπζονσπορ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την πρόκριση της ομάδας του στους ομίλους του Europa League, όχι όμως από την εμφάνιση στη ρεβάνς της Τραπεζούντας. 

Αρχικά, ο Καραμάν δήλωσε: “Κερδίσαμε το πρώτο μας και στο επαναληπτικό ο αντίπαλος ήρθε αποφασισμένος να νικήσει. Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου για την πρόκριση. Αυτή η δουλειά έχει πολλές δυσκολίες. Είχε πει και πριν το ματς ότι όπως κερδίσαμε εμείς στην Αθήνα έτσι και αυτοί που μπορούν να έρθουν και να κερδίσουν εδώ. Είναι μια καλή ομάδα και πολλοί από εσάς δεν το είχατε καταλάβει. Παίξαμε με έναν απέναντι σε έναν πραγματικά καλό αντίπαλο. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι μας ήταν απαράδεκτο αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτών στο δεύτερο. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας για τη στήριξη τους. Μας βοήθησαν πολύ”.

Στη συνέχεια, ο προπονητής της τουρκικής ομάδας συμπλήρωσε: “Δεν θέλω να πω δικαιολογίες αλλά πρέπει να σκεφτούμε ότι ο αντίπαλος άλλαξε προπονητή και έτσι άλλαξε και σύστημα. Έπαιξαν με τρεις στην άμυνα. Το καταλάβαμε πριν το ματς και πήραμε τα μέτρα μας αλλά κάποιοι παίκτες δεν προσαρμόστηκαν. Το σύστημα μας δεν αποδίδει κάτω από όλες τις συνθήκες. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μεγάλα θέματα. Δείξαμε ότι δεν ήμασταν έτοιμοι σε φυσική κατάσταση και ψυχολογία. Κρατάμε το δεύτερο και είναι βέβαιο ότι χρειαζόμαστε λίγο χρόνο ακόμα για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.