«Βιόλα» σε περίεργα … «φεγγάρια»

Κάθε ιταλική ομάδα έχει την ποιότητά της και φυσικά την ... επικινδυνότητά της. Πολλώ δε περισσότερο όταν μιλάμε για μεγέθη της τάξεως της Φιορεντίνα.

Κάθε ιταλική ομάδα έχει την ποιότητά της και φυσικά την … επικινδυνότητά της. Πολλώ δε περισσότερο όταν μιλάμε για μεγέθη της τάξεως της Φιορεντίνα. 

Συνεπώς τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζουν οι «Βιόλα» τη δεδομένη, χρονική στιγμή κάθε άλλο παρά μειώνουν τη δυναμική της εν όψει και της πρώτης αγωνιστικής στη φάση των ομίλων του Europa League, στο πλαίσιο της οποίας θα επισκεφτούν την Τούμπα – για δεύτερη φορά την τελευταία τριετία – για ν’αντιμετωπίσουν τον ΠΑΟΚ.

Κατ’ αρχάς, η δεδομένη δυσαρέσκεια του Πάουλο Σόουζα για τη διαφορετική προσέγγιση της μεταγραφικής περιόδου αναφορικά με τα δικά του «θέλω» και της διοίκησης. 

Δυσαρέσκεια που διαρκώς πλαισιώνεται από διάφορα δημοσιεύματα του ιταλικού τύπου, σύμφωνα με τα οποία ο Πορτογάλος τεχνικός έχει αποφασίσει πως το μέλλον του δε βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας της Φλωρεντίας έχοντας προβεί και σε συγκεκριμένες κινήσεις που προαναγγέλουν την αποχώρησή του. Πάντως την ίδια στιγμή, η διοίκηση της Φιορεντίνα αντιδρά καθησυχαστικά, συνεχίζοντας να υποστηρίζει πως δεν υπάρχει θέμα προπονητή.
 
Αρκετά προβλήματα υπήρχαν και σε αγωνιστικό επίπεδο, καθώς το ιατρικό δελτίο ήταν αρκετά … γεμάτο με σημαντικούς – μάλιστα – ποδοσφαιριστές, ωστόσο η διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, λειτούργησε ευεργετικά με αποτέλεσμα η επανέναρξη του «καμπιονάτο» να βρει μόνον τον Ματίας Βετσίνο εκτός προπονήσεων κι αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, αυτή θα είναι κι η μοναδική απουσία της ιταλικής ομάδας για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.