Χάτσκεβιτς: “Παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο ο Ολυμπιακός” (video)

O Αλεξάντερ Χάτσκεβιτς τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ελληνική ομάδα και πως παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο.

O Αλεξάντερ Χάτσκεβιτς τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ελληνική ομάδα και πως παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. 

Αναλυτικά:

«Είδαμε το παιχνίδι μαζί με όλη την ομάδα. Το μελετήσαμε και βγάλαμε συμπεράσματα. Δεν μπορώ να πω για την ψυχολογική κατάσταση του Ολυμπιακού. Αυτό είναι υπεύθυνος να το πει ο προπονητής του. Ίσως να ήταν καλύτερα για εμάς να είχε νικήσει ο Ολυμπιακός. Μάλλον θα ήταν καλύτερο. Εμείς ασχολούμαστε με την ομάδα μας και το παιχνίδι μας».

Για το αν παίξουν Καντάρ και Βίτορ Μπουένο: «Ο Μπουένο έχει πρόβλημα στον προσαγωγό και ο Καντάρ θα προπονηθεί απόψε και θα δούμε αν θα παίξει».

Για το πιθανό ροτέισον του Μαρτίνς: «Δεν μπορώ να το πω εγώ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού ξέρει».

Για την πορεία της Ντνίπρο ως τον τελικό αποκλείοντας σε αυτή τη φάση τον Ολυμπιακό: «Αν εμείς δεν έχουμε στόχο για τη διοργάνωση να την κατακτήσουμε, δεν υπάρχει λόγος να παίζουμε σε αυτήν».

Για την ΑΕΚ και την σύγκριση με τον Ολυμπιακό: «Μπορεί και κάποιοι να θεωρούν ότι δεν είναι η πιο δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός, όμως εμείς την θεωρούμε την καλύτερη και την πιο δυνατή στην Ελλάδα και παίζει επιθετικό και ωραίο ποδόσφαιρο. Σε σχέση με τα παιχνίδια με την ΑΕΚ θα έχουμε 5-6 νέους παίκτες με πρώτη εμπειρία στη διοργάνωση, οπότε θα είναι διαφορετική η εικόνα μας».

Για την πίεση στην ομάδα του: «Θα είμαστε συγκεντρωμένοι και σίγουρα θα έχουμε πίεση από την εξέδρα, αλλά θα είμαστε προετοιμασμένοι».

Για τον Σολ: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος για την προετοιμασία του αν και δεν έβαλε γκολ στα φιλικά. Πιστεύω πως αυτό θα αλλάξει σύντομα. Πιστεύω ότι μπορεί να το κάνει και αύριο». 

Με τη σειρά του, ο  Βίκτορ Τσιγκάνοφ τόνισε πως οι Έλληνες είναι αρκετά θερμοί ως φίλαθλοι αλλά η Ντιναμό θα συγκεντρωθεί στο παιχνίδι της. 

Αναλυτικά:

Για την ατμόσφαιρα στο «Γ. Καραϊσκάκης»: «Ξέρουμε ποιοι είναι οι Έλληνες και πόσο θερμοί είναι, θα συγκεντρωθούμε στο δικό μας παιχνίδι και θα παίξουμε ποδόσφαιρο».

Για τον καιρό: «Έχουμε παίξει σε πολλές συνθήκες καιρού, εδώ κάνει πιο πολλή ζέστη από το Κίεβο, άρα δεν θα έχουμε πρόβλημα». 

Για το αν η Ντιναμό έχει επηρεαστεί από τη διακοπή στο πρωτάθλημά τους: «Κάθε φορά πριν τα πλέι-οφ έχουμε αυτό το πρόβλημα, αλλά κάναμε ένα μήνα προετοιμασία, δώσαμε αρκετά φιλικά και αύριο στο παιχνίδι θα δούμε τι θα συμβεί».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.