Μαρινάκης: «Νίκη με την ΑΕΚ, πρόκριση στην Ουκρανία»

Στο μονόδρομο της νίκης στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και στη ρεβάνς του Κιέβου, περιμένει ο Βαγγέλης Μαρινάκης να πορευτούν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Στο μονόδρομο της νίκης στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και στη ρεβάνς του Κιέβου, περιμένει ο Βαγγέλης Μαρινάκης να πορευτούν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ο ιδιοκτήτης της πειραϊκής εταιρίας τους επισκέφθηκε στα αποδυτήρια του φαληρικού γηπέδου και τους ζήτησε τη νίκη στο κυριακάτικο ντέρμπι του πρωταθλήματος, αλλά και στο δεύτερο ματς με την Ντιναμό, την επόμενη Πέμπτη στην Ουκρανία.

«Σας είπα και την Κυριακή ότι σας πιστεύω και ξέρω ότι αξίζετε. Αλλά πρέπει να το δείχνετε μέσα στο γήπεδο. Την Κυριακή πρέπει να πάρουμε τη νίκη με την ΑΕΚ. Είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και πρέπει να το κερδίσουμε, για να τελειώσουμε με τη δεύτερη θέση και θα πάμε παρακάτω», είπε αρχικώς ο κ. Μαρινάκης.

Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω τι έγινε σήμερα. Δεν ξέρω αν είναι η τελική πάσα, τα τελειώματα ή τι άλλο στις ευκαιρίες που χάνουμε, αλλά κάτι πρέπει να γίνει και να παίρνουμε τα ματς. Πρέπει οπωσδήποτε να νικήσουμε την Κυριακή και την Πέμπτη να πάμε στην Ουκρανία και να πάρουμε την πρόκριση. Το αξίζετε, αλλά πρέπει να το δείξουμε στον αγωνιστικό χώρο ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.