Σολ: «Το πρώτο γκολ θα μου δώσει αυτοπεποίθηση»

Ο Φραν Σολ παρουσιάστηκε επίσημα από τη Ντιναμό Κιέβου με την αφορμή της συνέντευξης Τύπου του αγώνα με τον Ολυμπιακό και υποσχέθηκε στους οπαδούς της ομάδας ότι τα γκολ θα έρθουν σύντομα.

Ο Φραν Σολ παρουσιάστηκε επίσημα από τη Ντιναμό Κιέβου με την αφορμή της συνέντευξης Τύπου του αγώνα με τον Ολυμπιακό και υποσχέθηκε στους οπαδούς της ομάδας ότι τα γκολ θα έρθουν σύντομα.

Αναλυτικά:

Για την παρουσία του στη Ντιναμό: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας και τον προπονητή που έκαναν τα πάντα για να βρεθώ στη Ντιναμό. Δέχτηκα με ευχαρίστηση την πρόσκληση. Ελπίζω ότι με τα γκολ μου θα δικαιολογήσω την εμπιστοσύνη τους και μαζί με την ομάδα θα επιτύχουμε τους στόχους μας».

Για το επίπεδο κατανόησης με τους συμπαίκτες του:
«Τα φιλικά παιχνίδια στο στην προετοιμασία διαφέρουν θεμελιωδώς από τη συνάντηση με τον Ολυμπιακό. Κάθε ομάδα ήθελε να κερδίσει, έγινε μεγάλη μάχη. Τα παιδιά με υποδέχτηκαν πολύ καλά. Νομίζω ότι σταδιακά θα βρούμε μια κοινή γλώσσα και θα δουλέψουμε ομαδικά, κάτι που δεν έρχεται αμέσως».

Για το αν τον ενοχλεί ότι δεν έχει σκοράρει:
«Προσπαθώ να σκοράρω σε κάθε αγώνα, αλλά η στιγμή που θα αισθανθώ αυτοπεποίθηση δεν έχει έρθει ακόμα. Το πρώτο γκολ θα μου την δώσει».

Για το αν υπήρχε φόβος πριν την πρώτη συνάντηση με τον Ολυμπιακό:
 
«Η ατμόσφαιρα στο ελληνικό γήπεδο ήταν φανταστική. Νομίζω ότι έχουμε πετύχαμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Με την υποστήριξη των οπαδών μας στο Κίεβο, ελπίζουμε να τα καταφέρουμε και στην έδρα μας».

Για το ποιος είναι ο κυριότερος ανταγωνιστής του στην επίθεση και πόσα γκολ θα πετύχει
: «Επικοινωνώ στενά με τα παιδιά που μιλούν αγγλικά και πορτογαλικά. Καταλαβαίνουμε τα αστεία μεταξύ μας. Νομίζω ότι με την πάροδο του χρόνου θα βρω μια κοινή γλώσσα με τους άλλους παίκτες. Όσον αφορά τους στόχους, θα προσπαθήσω να σκοράρω όσο το δυνατόν περισσότερο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.