Φορτούνης: «Πιστεύουμε σε ένα θετικό αποτέλεσμα»

Την πίστη του πως ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την πρόκριση στη ρεβάνς της Ουκρανίας, εξέφρασε ο Κώστας Φορτούνης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου των «ερυθρόλευκων» στο Κίεβο.
Δημοσίευση: 20/02/2019 - 18:30
Την πίστη του πως ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την πρόκριση στη ρεβάνς της Ουκρανίας, εξέφρασε ο Κώστας Φορτούνης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου των «ερυθρόλευκων» την Τετάρτη το βράδυ στο Κίεβο.

Ο 27χρονος αρχηγός των «ερυθρόλευκων» εμφανίστηκε αισιόδοξος για το πώς θα ανταποκριθεί η ομάδα του στο δεύτερο ματς με την Ντιναμό: «Πιστεύω ότι στο πρώτο παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Στο δεύτερο ο αντίπαλος πήρε μέτρα χωρίς να το θέλουμε. Είχε την κατοχή της μπάλας και μας πίεσε. Μας έχουν αναλύσει οι προπονητές μας τι πρέπει να κάνουμε αύριο. Πιστεύουμε πάρα πολύ στην ομάδα μας και σε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Στην ερώτηση για τον άτυχο Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα παίξουμε και γι’ αυτόν. Ήδη του το έχουμε πει. Πρέπει να πάρουμε την πρόκριση και για τον Λάζαρο. Ήταν ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς και βοηθούσε πολύ τον ομάδα και τον σύλλογο. Αν έρθει η νίκη και η πρόκριση, θα είναι αφιερωμένες σε εκείνον».