Βαλένθια απ’ τα παλιά (video)

Τη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία του Γιουρόπα Λιγκ πανηγύρισε η Βαλένθια που συνέτριψε με 5-0 τη Βασιλεία στην παράταση της ρεβάνς του «Μεστάγια» με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πάγκο Αλκάθερ.

Τη μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία του Γιουρόπα Λιγκ πανηγύρισε η Βαλένθια που συνέτριψε με 5-0 τη Βασιλεία στην παράταση της ρεβάνς του «Μεστάγια» με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Πάγκο Αλκάθερ. Οι «νυχτερίδες» ισοφάρισαν στο 90λεπτο το σκορ του πρώτου ματς (3-0) και πέτυχαν άλλα δύο γκολ στην παράταση, αφού οι φιλοξενούμενοι είχαν μείνει με 9 παίκτες.

Ο Αλκάθερ έκανε την αρχή στο 38′, ενώ στο 42′ ο Βάργκας διπλασίασε τα τέρματα των Ισπανών και έκανε τον κόσμο στις εξέδρες να το πιστέψει. Στο 70′ με το δεύτερο γκολ του Αλκάθερ η Βαλένθια πήρε σκορ παράτασης και εκεί «καθάρισε» οριστικά τους Ελβετούς.

Ο Ντίας αποβλήθηκε στο 101′ με απευθείας κόκκινη για εκτός φάσης χτύπημα και ο Σάουρο τον ακολούθησε στο 105′ με δύο κίτρινες σε διάστημα δύο λεπτών. Άλλο που δεν ήθελαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι με τον Αλκάθερ να κάνει χατ τρικ στο 113′ και τον Μπερνάτ να κλείνει το σκορ στο 118′ πήραν μια μεγαλειώδη πρόκριση.

Βαλένθια (Πίτσι): Γκουάιτα, Ματιό (81′ Κόστα), Περέιρα (109′ Πιάτι), Κεϊτά, Φουέγο, Φεγκουλί, Παρέχο, Μπερνάτ, Καρτάμπια (76′ Ζόνας), Βάργκας, Αλκάθερ

Βασιλεία (Γιακίν): Ζόμερ, Σαφάρι (116′ Έμπολο), Σάουρο, Σερ, Τσάκα, Ντ. ΝΤέγκεν (61′ Αλίτζι), Ντελγάδο (53′ Σιό), Ντίας, Ντιέ, Φρέι, Ελ Νενί


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.