Οι αγώνες για την φάση των «16» του Europa League ζωντανά στα κανάλια Novasports

Οι κρίσιμες ρεβάνς για την πρόκριση στους «8» του Europa League είναι στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova την Πέμπτη 20 Μαρτίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά και σε High Definition, τους επαναληπτικούς αγώνες για την φάση των «16» της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι κρίσιμες ρεβάνς για την πρόκριση στους «8» του Europa League είναι στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova την Πέμπτη 20 Μαρτίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά και σε High Definition, τους επαναληπτικούς αγώνες για την φάση των «16» της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης.

Στη Φλωρεντία και στον ιταλικό «εμφύλιο» η Φιορεντίνα θα υποδεχτεί την Γιουβέντους στη ρεβάνς του 1-1, ενώ στο «Ντα Λουζ» η Μπενφίκα με όπλο το 3-1 από το πρώτο παιχνίδι θα κοντραριστεί με την Τότεναμ. Η Ανζί θα αντιμετωπίσει στην έδρα την Άλκμααρ και καλείται να ανατρέψει το 1-0 των Ολλανδών, ενώ στον ισπανικό «εμφύλιο» η Μπέτις έχει ισχυρό προβάδισμα έναντι της Σεβίλλης μετά το 2-2-0 του πρώτου αγώνα. Στην Αυστρία η Σάλτσμπουργκ και η Βασιλεία έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς έπειτα από το 0-0 της Ελβετίας, ενώ στην Ισπανία η Βαλένθια θα υποδεχτεί την Λουντογκόρετς έχοντας ισχυρό προβάδισμα μετά το 3-0 στο πρώτο παιχνίδι. Τέλος η Βικτόρια Πλζεν θα αντιμετωπίσει την Λιόν με τους Γάλλους να είναι κοντά στη πρόκριση μετά το 4-1 της Γαλλίας.

Το Novasports 4 από τις 19:50 μας βάζει στο κλίμα των αγώνων με το «Λεπτό προς λεπτό» με τους Τάκη Κουλουμπή και  Λίλα Κουντουριώτη στην παρουσίαση. Με τη λήξη των αγώνων στις 24:00 τη σκυτάλη παίρνει ο Γιώργος Λυκουρόπουλος  με την εκπομπή «Europa League Live» στα κανάλια Novasports 1 & Novasports 1HD στην οποία θα προβληθούν τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις όλων των αγώνων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των καναλιών Novasports περιλαμβάνει τις εξής μεταδόσεις:

Πέμπτη 20 Μαρτίου

19:00 Ανζί – Άλκμααρ, Novasports 3 σε περιγραφή του  Σπύρου Δημόλιτσα
20:00 Φιορεντίνα – Γιουβέντους, Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη και audio από το Novasports.gr
20:00 Μπενφίκα – Τότεναμ, Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου
22:05 Μπέτις – Σεβίλλη, Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη
22:05 Σάλτσμπουργκ – Βασιλεία, Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Νίκου Καπίρη

Οι παρακάτω αγώνες του Europa League θα μεταδοθούν σε μαγνητοσκόπηση:

24:00 (rec) Βαλένθια – Λουντογκόρετς, Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Γιώργου Βασιλείου
24:00 (rec) Βικτόρια Πλζεν – Λιόν, Novasports 4 σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου
22/3, 17:00 Νάπολι – Πόρτο, Novasports 2 & Novasports 2 HDε σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη

Επίσης οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.Novasports.gr και θα έχουν την ευκαιρία να δουν μέσα από το link http://www.novasports.gr/TvGuideMatches.aspx?a_id=282898 το αναλυτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων και την online ενημέρωση των επαναληπτικών αγώνων της φάσης των «16» του Europa League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.