Μεγάλο ρεκόρ του Φαλκάο!

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο είναι πλέον ο παίκτης που έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ σε μία σεζόν στο Europa League ή Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.

Ο Ρανταμέλ Φαλκάο είναι πλέον ο παίκτης που έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ σε μία σεζόν στο Europa League ή Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Ο Κολομβιανός επιθετικός της Πόρτο, ο οποίος σημείωσε το δεύτερο γκολ των “δράκων” στη “γλυκιά” ήττα με 3-2 από τη Βιγιαρεάλ, έφτασε τα 16 συνολικά τέρματα στη φετινή διοργάνωση και ξεπέρασε τον Γιούργκεν Κλίνσμαν, που είχε σκοράρει 15 φορές με την Μπάγερν στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ της σεζόν 1995/96.

Ο Φαλκάο, που έχει παίξει ένα παιχνίδι περισσότερο απ’ ότι ο παλαίμαχος Γερμανός άσος, έχει πετύχει δύο φορές χατ τρικ και άλλη μία καρέ τερμάτων, ενώ έχει την ευκαιρία να αυξήσει τη διαφορά του, αφού έχει μπροστά του τον τελικό του Europa League στις 18 Μαΐου στο Δουβλίνο. Ο Τζον Γουόρκ της Ίπσουιτς είχε πετύχει 14 γκολ στη διοργάνωση του 1981/82, ενώ ο Ντερλέι, επίσης της Πόρτο, είχε σκοράρει 12 φορές το 2002/03, όταν οι “δράκοι” κατέκτησαν το τρόπαιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.