Μαντούρο: «Περισσότερα ρίσκα στη ρεβάνς» (video)

Ο Χέντβιγκες Μαντούρο έκανε λόγο για έναν δυνατό και πειθαρχημένο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα παλέψει για την πρόκριση στην Πορτογαλία.

 Ο Χέντβιγκες Μαντούρο έκανε λόγο για έναν δυνατό και πειθαρχημένο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα παλέψει για την πρόκριση στην Πορτογαλία. Ο Ολλανδός μέσος τόνισε παράλληλα ότι η παρουσία του κόσμου στην Τούμπα ήταν ένα γεγονός που επίδρασε θετικά στον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Νομίζω ότι είδαμε σήμερα έναν δυνατό και πειθαρχημένο ΠΑΟΚ, παίξαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι η Μπενφίκα, μία οργανωμένη ομάδα την οποία είδαμε στον αγωνιστικό χώρο, παρόλα αυτά εμείς είχαμε πρώτοι την ευκαιρία ν’ ανοίξουμε το σκορ με τον Λάζαρ στο πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο ημίχρονο όμως η Μπενφίκα ήταν αυτή, η οποία σκόραρε».

Για τη ρεβάνς στην Πορτογαλία:
«Πλέον το βάρος, η πίεση μετατίθεται σε μας, είμαστε εμείς οι οποίοι πρέπει να σκοράρουμε πλέον εκεί ούτως ώστε να μεταφέρουμε την πίεση και πάλι στην Μπενφίκα, ενδεχομένως να χρειάζεται να πάρουμε περισσότερα ρίσκα για να μπορούμε να’ χουμε ελπίδες για κάτι περισσότερο».

Για τη μεταμόρφωση του ΠΑΟΚ σε σχέση με τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης:
«Έχει να κάνει με όλο το πακέτο, δηλαδή δεν έχει να κάνει μόνο με τον αντίπαλο, δεν έχει να κάνει μόνο με μας, έχει να κάνει σε σημαντικό βαθμό και με τον κόσμο, ήταν τέτοια η παρουσία του κόσμου σήμερα στο γήπεδο, την οποία την ένιωθε ο καθένας από εμάς που βρισκότανε στον αγωνιστικό χώρο, μας έδωσε πολύ μεγάλη δυναμική κι αυτό το πράγμα γενικότερα ως εικόνα θα πρέπει να σταθεροποιήσουμε και να το συνεχίσουμε για την συνέχεια. Σαφώς και ο αντίπαλος, μία ομάδα που συμμετείχε πέρσι στον τελικό της συγκεκριμένης διοργάνωσης, του Γιουρόπα Λιγκ, έπαιξε κι αυτό τον δικό της ρόλο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.