Η πιθανή 11άδα της Μπενφίκα

Από χτες το βράδυ, με τη δημοσιοποίηση του ιατρικού δελτίου στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπενφίκα κατέστη γνωστό πως ο Ζόρχε Ζεσούς δεν υπολογίζει τους Γκαϊτάν, Καρντόζο, Γκαράι για τον πρώτο αγώνα της πρωτοπόρου του πορτογαλικού πρωταθλήματος.

Από χτες το βράδυ, με τη δημοσιοποίηση του ιατρικού δελτίου στην επίσημη ιστοσελίδα της Μπενφίκα κατέστη γνωστό πως ο Ζόρχε Ζεσούς δεν υπολογίζει τους Γκαϊτάν, Καρντόζο, Γκαράι για τον πρώτο αγώνα της πρωτοπόρου του πορτογαλικού πρωταθλήματος – κι αήττητη από τον περασμένο Νοέμβριο σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει – με τον ΠΑΟΚ για τους «32» του Europa League. Ωστόσο, το μεγάλο και ισχυρό ρόστερ της Μπενφίκα προσφέρει στον τεχνικό της την ευελιξία να καταστρώσει τα σχέδιά του δίχως ιδιαίτερο προβληματισμό.

Κατά συνέπεια και σύμφωνα με τις πληροφορίες των πορτογαλικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης στην εστία θα βρίσκεται ο Ομπλακ με τετράδα στην αμυντική γραμμή από δεξιά προς τ’ αριστερά οι Μάξι Περέιρα, Λουιζάο, Ζαρντέλ, Σικέιρα. Τον σχηματισμό του 4-2-3-1 πλαισιώνουν στη μεσαία γραμμή ως δυο χαφ οι Αμορίμ δεξιά, Φέισα αριστερά, έχοντας μπροστά τους τον Ροντρίγκο. Στην ίδια ευθεία μ’ αυτόν δεξιά του θα βρίσκεται ο Πέρεζ κι αριστερά του ο Μάρκοβιτς, ενώ ο πλέον προωθημένος ποδοσφαιριστής θα είναι ο Λίμα. Πάντως αυτό που επισημαίνουν οι Πορτογάλοι δημοσιογράφοι είναι πως λόγω των σημαντικών απουσιών που έχει η ομάδα είναι «θολό» το τοπίο και για τον σχηματισμό αλλά και για τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τη μεσοεπιθετική γραμμή, με πιθανή εναλλακτική λύση το 4-4-2, αν και το 4-3-3 που είχε επιστρατεύσει η Μπενφίκα στον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» είχε δώσει την καλύτερή τους εμφάνιση της σεζόν μεν ασχέτως αν τελικά δε συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα.  
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.