Λίνο: «Δεν υπάρχουν φαβορί»

Ο Λίνο τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πριν από το πρώτο παιχνίδι με τη Μπενφίκα πως δεν υπάρχουν φαβορί στις δύο αναμετρήσεις, προσθέτοντας πως ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να κλειστεί πίσω αλλά να προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι του.

Ο Λίνο τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πριν από το πρώτο παιχνίδι με τη Μπενφίκα πως δεν υπάρχουν φαβορί στις δύο αναμετρήσεις, προσθέτοντας πως ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να κλειστεί πίσω αλλά να προσπαθήσει να κάνει το παιχνίδι του.

Ο έμπειρος μπακ του «Δικεφάλου του Βορρά» δήλωσε χαρακτηριστικά πως από το μυαλό των παικτών του ΠΑΟΚ δεν περνά καν το ενδεχόμενο του αποκλεισμού από τους Πορτογάλους στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λίνο:

Για το φαβορί του αυριανού ματς:
«Θα είναι ένα παιχνίδι δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Δεν υπάρχουν φαβορί. Η Μπενφίκα είναι ομάδα δυνατή και σε καλή φάση. Θα είναι δύο παιχνίδια ισορροπημένα γιατί και ο ΠΑΟΚ έχει τα δυνατά του σημεία και παίζει καλό ποδόσφαιρο».

Για το αν η Μπενφίκα είναι φαβορί λόγω του ότι προέρχεται από σερί νίκες σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ:
«Τα φαβορί πρέπει να το αποδείξουν σε κάθε παιχνίδι. Η Μπενφίκα περνάει καλή φάση και ο ΠΑΟΚ παίζει καλά παρά τα αρνητικά αποτέλεσματα. Είναι σημαντικό που παίζουμε στο γήπεδο μας. Δεν υπάρχουν νικητές πριν τα παιχνίδια, όποιος θέλει να κερδίσει πρέπει να το αποδείξει μέσα στο γήπεδο».

Για τις δύο τελευταίες χαμένες προκρίσεις μέσα στην Τούμπα και κατά πόσον αυτό θα επηρεάσει:
«Πρέπει να έχουμε τη μέγιστη δυνατή προσοχή όσον αφορά στον αυριανό αντίπαλο. Δε θέλουμε να χάσουμε την πρόκριση εξαιτίας του παιχνιδιού εντός έδρας. Δεν περνάει αυτό από το μυαλό μας. Όλα κρίνονται από τη διάθεση που δείχνεις στο γήπεδο. Έχουμε τη σκέψη μας στραμένη στο μέλλον και όχι στο παρελθόν που χάσαμε την πρόκριση στην έδρα μας. Είναι η έκτη φορά που παίζω στην Ευρώπη με τον ΠΑΟΚ και όχι μόνο για εμένα αλλά και για άλλους παίκτες μας και αυτό το γεγονός ότι η ομάδα έχει εμπειρία μπορεί να είναι σημαντικό για το αποτέλεσμα».

Για το διαφορετικό πρόσωπο που δείχνει ο ΠΑΟΚ στα ευρωπαϊκά παιχνίδια:
«Αυτό το άλμα στη βαθμολογία στην Ευρώπη σχετίζεται με την εικόνα στην Ευρώπη αλλά και στην Ελλάδα. Δε σχετίζεται μόνο με την έδρα μας. Θα συνεχίσουμε την καλή δουλειά ώστε ο ΠΑΟΚ να ανέβει κι άλλο».

Για το αν είναι σημαντικότερο να κρατήσει ο ΠΑΟΚ ανέπαφη την εστία του:
«To μεγαλύτερο λάθος που μπορεί μία ομάδα να κάνει σε αυτά τα παιχνίδια είναι να μείνει πίσω και να περιμένει κλεισμένη στην άμύνα της μία ομάδα σαν την Μπενφίκα. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ξέροντας ότι ο αντίπαλος πάντα μπορεί να μας βλάψει. Δε θα πρέπει μόνο να αμυνόμαστε αλλά και να ασχοληθούμε με τα επιθετικά καθήκοντα της ομάδας».

Για το αν θα προτιμούσε να παίξει αύριο ο Σάλβιο ή ο Μάρκοβιτς:
«H ομάδα πρέπει να προσέξει όλους τους παίκτες γιατί στον αντίπαλο δεν έχουν οι παίκτες σταθερές θέσεις και καλύπτουν όλες τις θέσεις στο γήπεδο. Ο Μάρκοβιτς είναι σε καλή φόρμα και ο Σάλβιο προέρχεται από έναν τραυματισμό αλλά είναι καλοί παίκτες και οι δύο».

Για το αν η Μπενφίκα είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος που έχει αντιμετωπίσει στην Ευρώπη με τον ΠΑΟΚ:
«Μπορεί να μην είναι η πιο δύσκολη ομάδα. Αντιμετώπισα εδώ την Τότεναμ. Αλλά είναι σίγουρα μία πολύ ισχυρή ομάδα».

Για τη σύγκριση ελληνικού και πορτογαλικού πρωταθλήματος στα οποία έχει αγωνιστεί:
«Δε βλέπω πολλές διαφορές. Και στις δύο χώρες υπάρχουν παίκτες δυνατοί και γρήγοροι. Οι πορτογαλικές ομάδες έχουν περισσότερες οικονομικές δυνατότητες και έτσι να πάρουν πιο καλούς παίκτες. Έχω παίξει τρία χρόνια στην Πορτογαλία και μπορώ να θαυμάσω το ποδόσφαιρο της χώρας και πέντε χρόνια στην Ελλάδα και ξέρω και εδώ πως είναι το ποδόσφαιρο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.