Βρουσάι: «Η ομάδα φαίνεται στα δύσκολα»

Ο 21ενός ετών ακραίος διεθνής έκανε ντεμπούτο με την εθνική στην ήττα από τη Φιλανδία, επισημαίνοντας πως πρέπει να γίνει δουλειά στο δημιουργικό κομμάτι.

Ο Μάριος Βρουσάι έκανε ντεμπούτο με την εθνική ανδρών στην ήττα με 1-0 από τη Φιλανδία στο Τάμπερε και στις δηλώσεις του ασχολήθηκε με την έλλειψη δημιουργίας που παρατηρήθηκε στο παιχνίδι της Ελλάδας. 

Αναλυτικά οι αποκλειστικές δηλώσεις του στο novasports.gr και τον Αποστόλη Λάμπο: 

«Είναι μεγάλη τιμή να αγωνίζομαι στην εθνική ανδρών, όλοι προσπαθήσαμε, χωρίς πάντως να είμαστε απειλητικοί στο επιθετικό κομμάτι. Δεχθήκαμε γκολ από ένα πέναλτι που δεν ξέρω εάν είναι κιόλας. Πιστεύω πως στην κατοχή δείξαμε καλά στοιχεία, αλλά οφείλουμε να το δουλέψουμε περισσότερο. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε, δεν θα έλεγα πως τα πόδια μας…βάρυναν, ίσα ίσα που ανεβήκαμε, κυριαρχήσαμε στο επιθετικό κομμάτι, δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες, προσπαθήσαμε από τα πλάγια, δεν ευτυχήσαμε να σκοράρουμε. 

Δεν τα παρατάμε, η ομάδα φαίνεται στα δύσκολα, εάν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό και να προχωρήσουμε στο μέλλον πρέπει να ξεκινήσουμε από εκεί. Ως επιθετικός, ως εξτρέμ δουλειά μου είναι να δημιουργώ φάσεις και να απειλώ, δυστυχώς σήμερα δεν τα καταφέραμε, μας έλειψε το γκολ. Ο προπονητής  μας παρακολουθεί από τη στιγμή που αγωνιζόμαστε στην Ολλανδία, προφανώς κι είναι ευχαρίστησή μας να βρισκόμαστε στην εθνική, η συνεργασία μας ήταν άψογη, νιώθαμε σαν να είμαστε καιρό στην ομάδα, αυτό κρατάω». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.